Szórakozás

Bogdányi Titanilla: A Celebrandiban annyit randiztam, amennyit életemben összesen nem

RTL
RTL
Azt mondja, nem bánja, hogy a forgatások után szünetet tarthatott az ismerkedésben.

Augusztusban ért véget a Celebrandi, melynek fináléjában Bogdányi Titanilla úgy döntött, Rajmunddal szeretne tovább ismerkedni. A színésznő néhány héttel később a Reggeliben árulta el, hogy a randipartnere egyik napról a másikra felszívódott.

Igazából egyszer csak egy ponton már úgy nem keresett Rajmund engem. Rosszul esett, mert én azt gondolom, velem lehet beszélni

– mondta akkor Bogdányi, aki ma szintén a Reggeliben vendégeskedve beszélt arról, hányadán áll jelenleg a randevúzással. Saját bevallása szerint jelenleg nem ismerkedik, és jól is esett neki némi szünet a forgatásokat követően.

Szerintem annyit randiztam a Celebrandiban, amennyit életemben összesen nem

– jelentette ki a műsorban, hozzátéve: a Celebrandi előtt nem volt jellemző, hogy vakrandikon vegyen részt, általában inkább olyan férfiakkal találkozott, akikkel valahonnan már ismerték egymást.

Mint mondta, érzelmileg megterhelő volt számára teljesen idegen férfiakkal ismerkedni, de nem bánja, hogy igent mondott a felkérésre, ugyanis a realityvel saját magát is jobban megismerhette. Eldöntötte például, hogy megalkudni a jövőben sem szeretne, és ha nem találkozik olyasvalakivel, akivel igazán jól érzi magát, akkor az egyedülléttel sincs problémája.

A beszélgetés során a színésznő azt is kifejtette, számára kritérium, hogy a leendő kedvesével kölcsönösen megértsék egymás humorát, működön közöttük a kommunikáció, hangsúlyozta továbbá, hogy őt nem érdekli, mennyit keres egy férfi, azt viszont fontosnak tartja, hogy szeresse a munkáját.

Kapcsolódó
Celebrandi: Rajmund egyik napról a másikra felszívódott, nem kereste többet Bogdányi Titanillát
Ők már a sokadik pár, akiknek nem ment tovább az ismerkedés a műsor után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik