Szórakozás

Házasodna a gazda: Petra többször is kikérte magának, ahogyan Kevin lovaglást oktatott neki

RTL
RTL
A kobakot szűknek, a nyerget pedig kényelmetlennek találta, míg a kengyelről kijelentette, hogy nem szereti.

A Házasodna a gazda legutóbbi adásában Kevin gazda lovasoktatást tartott Petrának. Bár a lány korábban azt monda neki, hosszú ideig lovagolt és saját lovai is voltak, amikor eljött a nyeregbe pattanás pillanata, egyikük sem érezte magát túl kellemesen.

Petra először aziránt fejezte ki nemtetszését, hogy a gazda futószáron akarja a lovára ültetni, mondván, szerinte Kevin sem benne, sem a saját lovában nem bízik. A lány egy időre kézbe is vette a futószárat, a gazda pedig tanácsokkal látta el őt, hogyan irányítsa a földről a lovat, Petra viszont ezeket nem vette jó néven.

Kevin! Ez nem segítség, két lovam volt. Az, hogy nem vagyok hozzászokva a tiedhez…

sorolta a lány, aki később a kamerák előtt ülve azt mondta, szerinte talán a gazda csak hozzá akart érni a kezéhez, amikor a csuklómozgását kritizálta.

Mikor Petra felült a lóra, hamar jelezte, hogy túl szűknek találja a kobakot, a nyereg pedig kényelmetlen a számára. Ügetés közben Kevin azt tanácsolta neki, keresse meg az elveszített kengyelét, mire a lány kijelentette, nem teszi, hiszen nem szereti a kengyelt, azért is vette ki belőle a lábfejét.

– Kislábujjad legyen a kengyel sarkában! Kezedet hagyd lent nyugodtan.
– Vannak dolgok, amiken kurva gyorsan össze fogunk veszni!
– Figyelj, most én oktatlak.
– Nem oktatsz!

– hangzott a szóváltás egy része.

Alapvetően egy párkapcsolatban bizonyos dolgokban hagyom azt, hogy irányítsanak. Nem is azt, hogy irányítsanak. Jobban szeretem megbeszélni, összebeszélni a dolgokat. Nyilvánvalóvá vált számomra, hogy nagyon szeret irányítani, vagy legalábbis ebben a szituációban a tanár-diák szerep még megvolt, és ahogy mondtam, az nekem nem annyira gyere be. De hát megszoktam, úgymond. Alig vártam igazából, hogy picit lazuljon a dolog közöttünk

– fogalmazott Petra, akinek a viselkedése kissé kihozta a sodrából a gazdát.

Azért ez a folytonos nyafogás, hisztizés elkezdett engem is zavarni. Én egy nagyon türelmes ember vagyok, de lassan nekem is kezdett betelni a pohár

– mondta később Kevin.

Petra egyébként a szerdai adás végén tudta meg, hogy lovas-randevú vár rá a gazdával, ez viszont akkor nem különösebben érdekelte, megviselte ugyanis, hogy a kutyája a délután folyamán elszökött.

Kapcsolódó
Kevin gazdával sem volt hajlandó tárgyalni Petra, miután a yorkie-ja elszökött, és egy kan tacskóval tért haza
A lányt a történtek után az sem nagyon érdekelte, milyen randevút talált ki nekik a gazda másnapra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik