Szórakozás

József gazda elmondta, hogyan hagyta el egyik napról a másikra a volt felesége

RTL
RTL
A nő a közös kislányaiktól sem búcsúzott el.

A Házasodna a gazda egy korábbi epizódjában József gazda Timinek mesélt arról, hogy egyedül neveli a lányait, története pedig meg is hatotta feleségjelöltjét. A gazda nemrég a Story magazinnak adott interjút, melyben elárulta, hogyan lett egyedülálló édesapa évekkel ezelőtt, a mikor a felesége egyik napról a másikra magára hagyta őt a gyerekeikkel.

Mint mondta, a neje bevallotta neki, hogy hűtlen volt hozzá, amit meg is bocsájtott neki, egy nap viszont a nő telefonon közölte vele, hogy elhagyja a családjukat.

Amíg én éjjelente a piacokra jártam, addig összeszűrte a levet az egyik nálunk dolgozó alkalmi munkással. Akkoriban már nem is törődött semmivel. Pedig én azt hittem, boldogok vagyunk, szeretjük egymást. Mindent megbocsájtottam neki. Azon a bizonyos reggelen, amikor a két kicsit vittem volna óvodába és iskolába, közölte, hogy most nem jön, pizsamás napot tart, de majd vár minket haza étellel. (…) Annak rendje és módja szerint elvittem a gyerekeket, aztán pedig gégecsövekért kellett mennem Kiskunfélegyházára

– idézte fel a napot a gazda, aki arra is emlékszik, hogy útközben elhúzott mellette az alkalmi munkásaik autója, ám ekkor még nem sejtette, hogy a benne ülők a feleségéért mennek.

A feleségem felhívott, hogy elhagy, visszahívta a fiúkat és elviszik őt Romániába. Vigyázzak a lányokra. Tudja, hogy nálam jó helyen lesznek. Mondtam, hogy ne csináljon marhaságot, jöjjön vissza, de hiába. Délután hazahoztam a lányokat, rohantak az ajtóhoz, és már akkor tudták, hogy baj van, amikor látták, hogy be van zárva. Rögtön kérdezgetni kezdték: hol van anya? (…) Bementünk a házba, zokogva elmeséltem a lányoknak, hogy mi történt.

József gazda hozzátette, a történtek után a legkisebb lánya még napokig zokogott esténként, azt ígérve, jól viselkedik majd, csak jöjjön haza az édesanyja.

Hosszú idő volt, amíg összeszedtük magunkat, minden teendő rám hárult a lányok körül, innentől egyedül neveltem őket. Mostanában viszont már kérdezgetik: mikor lesz új anyukánk?

– árulta el.

Kapcsolódó
Házasodna a gazda: Timi elsírta magát, miután József gazda elmondta, egyedül neveli a gyerekeit
Nem tudja elképzelni, hogy egy anya önként lemondjon a gyerekeiről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik