Szórakozás

Házasodna a gazda: József gazda hazaküldte egyik feleségjelöltjét

Aggódott, Csilla hogyan fogadja majd a döntését.

A Házasodna a gazda szerda esti adásában József gazdának el kellett búcsúznia egy feleségjelöltjétől. A gazda gyötrődve hozott döntést, de végül Csillát küldte haza.

Bennem még nem indult el az a dolog, amit nagyon szeretnék. Ez a bajom, hogy amire vártam, az nem történt meg. Ezt most én kimondtam neked, te meg lehet, hogy észre is vetted. Ezért meghoztam a döntésemet: ettől a ponttól nem szeretném folytatni veled az ismerkedést, amit nagyon sajnálok, de tudtuk mind a ketten, hogy ez igaz

– fogalmazott a gazda.

Az elhangzottakkal Csilla is egyetértett, akit ekkor József gazda csodálatos nőnek nevezett, és kifejezte felé a háláját, amiért könnyeden fogadta a döntését.

A távozó feleségjelölt később elmondta, nincs benne csalódottság, hiszen a gazdával alig volt idejük ismerkedni, így nem is alakulhatott ki közöttük kötődés.

A keddi adásban egyébként Gergő gazda is elküldte az egyik jelöltjét, náluk viszont jóval feszültebb volt az erre irányuló beszélgetés.

Kapcsolódó
„Ez arrogancia” – Gergő gazda mérgében hazaküldte Fannit
A lány nem zavartatta magát túlzottan, távozásakor pedig elárulta a többi jelöltnek, hogy nyaralni megy a legjobb fiúbarátjával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik