Szórakozás

Puskás-Dallos Peti: 25 éves koromban egy éven keresztül otthon ültem, munkám nem volt

rtl
rtl
Egyre jobban összeáll a kép arról, hogyan sikerült 400-500 nővel szexuális kapcsolatot létesítenie nősülés előtt, mint azt korábban állította.

Puskás-Dallos Petivel készült interjú az InStyle Menbe, amiben a szórakoztatóipar buktatóit is átbeszélték az énekessel. Puskás azt mondja, igazi hullámvasút az iparban dolgozni, és szerinte egyre rosszabb lesz mindez.

Nagyon felgyorsult a világ, szinte annyira, hogy már lépést tartani is nehéz. Ami egyik nap még menő és népszerű, az holnap már a feledés homályába veszik. Rengeteg inger ér mindenkit, és ami a legszomorúbb, hogy ma már mindenkit számokban mérnek. sokat érsz, ha több százezren követnek, de keveset, ha csak egy bizonyos réteg hallgat. Sokszor voltak nekem is nehéz időszakaim amiatt, hogy úgy éreztem, már nem kíváncsiak rám. Ez egyébként 25 éves koromban volt, egy éven keresztül otthon ültem, és gyakorlatilag semmit nem csináltam.

Azt mondja, úgy sikerült kilábalnia ebből az állapotból, hogy rájött, nem hibáztathatja tovább a világot.

Össze kellett szednem magam és továbblépni. Minden fejben dől el, de persze idő kell ahhoz is, hogy ezt belássa az ember. Az ilyen időszakokban is meg kell keresni a kihívást, és érdemes ezt elsősorban az önfejlesztésre fordítani

– látta el tanácsokkal az olvasókat az énekes.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

InStyle Men Magyarország (@instylemen_hu) által megosztott bejegyzés

A minap arról beszélt az énekes, hogy 30 éves koráig a szüleivel élt:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik