Szórakozás

„Nem szerettem volna rossz albérletre költeni” – Puskás-Dallos Peti 30 éves koráig a szüleivel élt

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Akiknek ezzel nem volt problémájuk.

Nemrég egy rádióműsorban volt hallható Puskás-Dallos Peti, aki szüleivel való szoros kapcsolatáról is beszélt. Kiderült, elég sokáig élt a családi fészekben, és csak 30-hoz közeledve repült ki. Miértjeiről így beszélt:

Egyrészt nem szerettem volna a kis keresetemet mindenféle rossz albérletekre költeni. Másrészt nagyon szeretek a szüleimmel lenni, nekem az a kikapcsolódás, feltöltődés, ha velük lehetek. Szerintem nem attól lesz valaki felnőtt, hogy minél hamarabb elköltözik otthonról. A felelősség máshol kezdődik: ha a szüleivel lakik, akkor is meg kell, hogy legyen az emberben. Bízom abban, hogy aki ilyen hosszan otthon marad, ugyanúgy gondoskodik magáról is, főz, takarít, leviszi a szemetet, mintha egyedül lenne. Nagyon szerencsés vagyok, hogy egy harmonikus családi élet, háttér adatott meg nekem, a mai napig is igyekszem minél többet a családommal lenni

idézi az énekest az nlc.

Puskásról talán a legismertebb bulvártörténet a Nyerő Páros című műsorhoz köthető, amiben válaszolt egy intim kérdésre, nevezetesen, hogy hány nővel feküdt le Puskás-Dallos Bogi előtt.

Nagyjából ilyen 4-500-as számot adott meg Peti.

Kapcsolódó
Nyerő Páros: Dallos Bogi sírva fakadt azon, hogy Puskás Peti 400-500 nővel lefeküdt már
Először viccesen fogták fel ezt a versenyzők, de Dallos sírásától lefagyott a mosoly az arcukról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik