Szórakozás

Hajnal Bettina A Nagy Ő-ről: Volt olyan feladat, amikor kissé frusztrált a súlyom

TV2
TV2
A műsor előtt 13 kilót fogyott, de további tíztől szeretne még megszabadulni.

Múlt vasárnap ért véget A Nagy Ő, melynek fináléjában Jákob Zoltán úgy döntött, Hajnal Bettinával szeretne tovább ismerkedni a jövőben. A pár nemrég a Mokkában beszélt arról, hogy a forgatások után az utolsó adás debütálásáig nem találkozhattak egymással, nehogy lebukjanak, azt viszont már eltervezték, hogy egy vacsorán folytatják majd tovább az ismerkedést.

Az üzletemberrel való kapcsolatát illetően Hajnal nemrég a Storynak adott interjút. Mint mondta, már tíz évvel korábban megtetszett neki Jákob egy rendezvényen, akkor viszont megtartotta magának ezen érzelmét, ugyanis még férjnél volt, a milliárdost pedig már akkor is hölgykoszorúk zsongták körbe.

Aztán telt-múlt az idő, én közben elváltam, egyedül maradtam a kislányommal. Voltak ám kísérleteim arra, hogy megtaláljam a hozzám illő férfit, aki nemcsak engem, hanem a kislányomat is elfogadja, szereti. De annyira rossz tapasztalatok értek, hogy inkább hazaköltöztem a szüleimhez, és egyedül maradtam, minthogy bennragadjak egy méltatlan helyzetben. És a gyerekem mindig megérezte, ha valami gond volt a kapcsolatomban

– mondta a lapnak a műkörmös, hangsúlyozva, számára mindig a nyolcéves lánya lesz első.

Mivel szerette volna, hogy Jákob Zoltán a kezdetektől tisztában legyen azzal, kik élete főszereplői, már A Nagy Ő kastélyába való megérkezésekor is magával vitte a szüleit és a lányát, hogy bemutathassa őket az üzletembernek a beköltözése előtt.

Azt láttam, hogy ez imponált neki. Ő is édesapa, ő is ragaszkodik a családjához. Persze rengetegszer megkaptam bent, a villában a többi lánytól, illetve a kommentelőktől is, hogy eszközként használtam a lányomat, de ezt még ma is kikérem magamnak. Ebben a korban már a legtöbb embernek van egy csomagja, én ezt nem rejtegetem, hanem büszke vagyok rá. Azt sem tagadom, hogy engem elhagyott a férjem. De ma már belátom, jobb ez így, nem voltunk egymásnak valók

– jelentette ki, hozzátéve: mióta a férjével külön váltak, mindketten kiegyensúlyozottabbak és sikeresebbek lettek az életükben , belőle pedig egy magabiztos nő válhatott, ami A Nagy Ő során is előnyére vált. Elárulta viszont, hogy a súlya okozott neki némi frusztrációt a forgatások alatt.

Tudtam, hogy tetszem Zolinak, hogy megfogta a belsőm és a külsőm egyaránt, de tény és való, nem vagyok egy nádszálvékony nő… Volt olyan feladat, játék, amikor kissé frusztrált is a súlyom. Pedig készültem a műsorra, az előtte való hónapban leadtam tizenhárom kilót. De még így is van rajtam tíz. A lényeg viszont, hogy Zolit ez nem zavarta, sőt néha úgy nézett rám, hogy azt hittem, felfal a szemével. És hát én is őt…

– árulta el Betti, aki a milliárdossal való ismerkedésüket illetően úgy fogalmazott: a jövő zenéje, hogy kiderüljön, valóban egymásnak vannak-e teremtve.

A műsorral kapcsolatban nemrég Jákob Zoltán is megszólalt: a 24.hu-nak adott interjújában egyebek között arról is beszélt, hogy ő végig önmagát adta a forgatásokon, abban viszont biztos, hogy a jelöltjeiben volt bizonyos szintű megjátszás vagy megfelelési vágy.

Kapcsolódó
Jákob Zoltán végignézte A Nagy Ő-t: A lányokban volt bizonyos szintű megjátszás
A nemrég befejeződött párkereső műsor, A Nagy Ő kapcsán kérdeztük a magyar milliárdost, hol tart ismerkedésük a műsor végéig jutó Bettivel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik