Szórakozás

Szolnoki Péter: Képes vagyok egyszerre több nőt szeretni, ezt a volt partnerem nehezen fogadta el

rtl
rtl
Pszichológussal próbál válaszokat találni.

A Blikk figyelt fel egy beszélgetős műsorra, amiben Szolnoki Péter, a Bon-Bon együttes énekese volt a főszereplő. Több mint 10 évvel ezelőtt volt egy komolyabb epebetegsége, ami szerinte lelki eredetű volt, részint az ő hibájából, mert mint mondja, számos probléma ütötte fel fejét a magánéletében.

Egyszerűen arról van szó, hogy bennem rengeteg szeretet van, de olyan szinten, hogy képes vagyok egyszerre több embert szeretni, akár nőket is, és ezt az aktuális partnerem nehezen fogadta el. De nem is lehet elfogadni, hogy élsz valakivel és mellette beleszeretsz másba is, és mind a kettőt ugyanannyira szereted. Ezt csak az érti meg, aki benne van egy ilyen szituációban, vagy én, saját magam.

Szolnoki úgy fogalmaz, megannyi konfliktust teremt egy ilyen helyzet, mert mindenhol meg akar felelni, sok a feszültség: „Hiszen egyiket sem akarom megbántani, nem akarom, hogy haragudjanak rám, hogy csalódjanak bennem. Tulajdonképpen önmagam ellensége vagyok ezzel, de közben meg ezt a fajta szeretetet oda akarom adni szinte mindenkinek. Szóval ez nagyon fura lelkiállapot”.

Az énekes azt mondja, most is egyedül él, egy nyolcéves párkapcsolata ért véget, állítása szerint az ő hibájából.

Most is egyedül élek, mert az elmúlt nyolc évben volt egy fantasztikus kapcsolatom, ami szintén az én hibámból szakadt meg. Úgyhogy nekem tényleg nagyon súlyosan el kell gondolkodnom magamon, és hát, ezt teszem. Amióta megszakadt ez a számomra nagyon értékes kapcsolat, azóta járok pszichológushoz, próbálom egyensúlyban tartani magamat, és azt kell megtanulnom, hogy én egyedül, önmagam is képes legyek boldog lenni, mert csak akkor tudok majd egyensúlyt teremteni a kapcsolataimban. Úgyhogy most itt tartok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik