Szórakozás

Reviczky Gábor: Furcsa, hogy 10 éve vagyok rákos, és amikor megkapom a kezelést, akkor megyek tönkre

RTL Klub
RTL Klub
Azt mondja, a hatodik kemoterápiás kezelés teljesen kikészítette.

Reviczky Gábor márciusban beszélt először arról, hogy prosztatarákkal küzd. Kezdetben úgy döntött, nem vállalja a kemoterápiát, miután viszont áttétek alakultak ki a szervezetében, meggondolta magát. A 72 éves színész októberben árulta el, hogy a gyógyszerei miatt úgy érzi magát, mintha részeg lenne, nemrég pedig azt is megosztotta az olvasókkal, hogy már nem vezet autót, ha ugyanis kormány mögé ül, ájulás előtti rohamai vannak.

Reviczky a betegsége ellenére tovább folytatta a munkát a Mi kis falunk forgatásán, melynek munkálatai a napokban fejeződtek be. A színész most a Fókusz stábjának mesélt arról, hogy rengeteg kedves üzenetet kap nap mint nap, melyeknek írói a segítségüket ajánlják fel neki. Ami forgatásokat illeti, terápiaként tekint a színészetre, aminek köszönhetően a nyomasztó gondolatait is el tudja terelni.

Nagyon élvezem a forgatásokat. Sőt, nagyon fontos is, hogy van, mert le kell, hogy kössem valamivel magam. Próbára is kell tenni magam. És nagyon jó, mert nem tudok foglalkozni a betegségemmel, és kevésbé hatnak a mellékhatások. Mert a nagy életmentés kapcsán a mellékhatásokban élek. Rettenetesen fáradékony vagyok, különösen a hatodik kemó, az teljesen kikészített

– árulta el a színész, állítva, ha kamerák elé áll, a szédülése is megszűnik.

Mint mondta, mindig is kertesházban élt, a jövőben viszont tervezi, hogy még közelebb költözik a természethez. Szeretné, hogy akkora kertje lehessen, ahol minden zöldséget is gyümölcsöt megtermelhet magának, amit szeret.

Most örömhír, hogy nem kapok több kemót. Az nagy öröm lenne, ha ez így lenne, mert tényleg nagyon furcsa dolog ez, hogy 10 éve vagyok már rákos, semmi bajom nem volt, és amikor megkapom a kezelést, akkor tönkre megyek. Ez olyan ellentmondásos dolog.

– mondta nevetve, hozzátéve: szerinte az embereknek csak pozitívan érdemes hozzáállniuk a gyógyuláshoz, ha ugyanis átadják magukat a betegségnek, úgy véli, biztosan meghalnak.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik