Szórakozás

„Így lesz elég áramvonalas a testem” – Varsányi Réka egy autómosó közepén állt neki borotválkozni

„Én még ilyet nem pipáltam” – nyugtázta a jelenetet Kucsera Gábor.

Az Ázsia Expressz hétfői adásának végén Ördög Nóra párcseréket jelentett be, aminek nem minden versenyző örültköztük Kecskés Enikő és Vágner Fanni sem.

Varsányi Réka és Kucsera Gábor viszont hamar megtalálták a közös hangot, utóbbi számára akkor vált világossá, hogy sok nevetés vár rájuk a közös napjukon Alekosz „speciális kapcsolatbeli” barátnőjével, amikor utóbbi egy autómosó közepén állt neki lábat borotválni.

Így lesz elég áramvonalas a testem. Ha úszni kell, nagyon gyors leszek, tudod?

magyarázta tettét Varsányi.

Én még ilyet nem pipáltam. Innentől kezdve biztos voltam benne, hogy a nap további része rohadt sok nevetéssel és jókedvvel fog telni. Eszméletlen jól éreztem magam. Réka olyan váratlan dolgokat csinált, amikkel tényleg állandóan megnevettetett

nyugtázta a történteket később Kucsera, aki az autómosóban slaggal üldözte a kacagó Varsányit, majd távozáskor táncoltak is.

Az összhang később is megmaradt közöttük: amikor az egyik feladat helyszínét kézen fogva hagyták el, Alekosz meg is gyanúsította a párját, hogy biztosan csókolóztak is a sportolóval. Varsányiék ekkor csak nevettek, és direkt nem válaszoltak neki, leszámítva egy “hát, majd beszámol az estéről” elszólást Kucsera részéről.

A görög celeb egyébként nemrég egy podcastműsorban jelentette ki, hogy Varsányinak nagyon tetszett Kucsera, ami őt zavarta, a sportoló viszont a napokban jelezte, hogy szerinte nem kellene a dolgokba többet láttatni, mint ami valójában történt.

Kapcsolódó
Ázsia Expressz: „Kussolj már be!” – Kecskés Enikő kiborult Alekosz viselkedése miatt
Egy ponton nem is bírta tovább, letépte magáról a mikroportját és a görög celebbel együtt a teljes stábot faképnél hagyta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik