Szórakozás

„Most legyen nagy a pofád!” – Kafi és Vágner Fanni úgy összevesztek, nem győzték őket utólag kisípolni

tv2
tv2
Egyszerűen nem tudták elviselni egymást.

Párcsere volt az Ázsia Expresszben két adással ezelőtt, így a játékosok új partnerekkel indultak útra, hogy feladatokat teljesítsenek. Vágner Fanni mellől elkerült Hegyes Berci, a helyét modell Kafi vette át, akivel nagyon nem találták a közös hangot abban a 24 órában, amit egymás oldalán töltöttek. A feladat ráadásul minden párosnál ugyanaz volt ebben az időben: egyikük megpróbált medált szerezni a másiktól, ami a játék későbbi szakaszában lehet majd fontos.

Vágnernek nem tetszett, próbálkozzon bárhogy, a modell nem akart neki medált adni, még akkor sem, amikor szerinte járt volna:

Mindegy, hogy bármilyen precízen csinálom meg a feladatot, akkor sem adsz. Érted? Mi a faszomnak kezdjek bele? Minden egyes feladatnál ezt csinálod: úgysem adok medált, úgysem adok medált, akkor baszd meg a medálodat!

Majd azt rótta fel Kafinak, hogy még csak tovább sem tudnak állni a versenyszakasz ezen részén, mert a modell nem tud autót stoppolni.

Tessék, stoppoljál, most legyen nagy a pofád! Stoppoljál! Hajrá! Majd nézzük. Előbb se sikerült volna, ha nem segítek be. Amióta itt vagyunk, megtanultam annyi szót, hogy tudjak stoppolni

– vetette oda Hegyes Berci barátnője.

Nemcsak náluk, más párosoknál is feszült volt a hangulat: Kecskés Enikő mellé Alekoszt tették ideiglenesen, aki az őrületbe kergette a modellt.

Kapcsolódó
Ázsia Expressz: „Kussolj már be!” – Kecskés Enikő kiborult Alekosz viselkedése miatt
Egy ponton nem is bírta tovább, letépte magáról a mikroportját és a görög celebbel együtt a teljes stábot faképnél hagyta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik