Szórakozás

Meghalt Nagy-Britannia legidősebb apukája, akinek 78 évesen lett gyermeke 25 éves szerelmétől

A fiuk már 13 éves.

Kilencvenegy éves korában elhunyt Nagy-Britannia legidősebb édesapja, aki már 78 éves volt, mikor a nála közel 54 évvel fiatalabb szerelmével közös gyermekük született – írja a Daily Mail.

Raymond Calvert 2010-ben lett hetedszerre apa, mikor az akkor 25 éves párja, Charlotte életet adott közös gyermeküknek, Jamie Rai-nek. Mikor megszületett a fiuk, Calvert úgy érezte, gyermekük egy ajándék Istentől, és bár gyakran hozzávágták, hogy sosem fogja látni felnőni Jamie Rai-t, állítása szerint egy pillanatig sem bánta meg a döntést.

A baba tervezett volt, és nem használtam Viagrát vagy bármi ilyesmit. Igazából nem gondoltam volna az én koromban, hogy lehetséges lesz egy gyerek, de ő egy gyönyörű kis fickó. Áldottnak érzem magam. Ránézek a babára, és arra gondolok, hogy »Annyira rohadt egészséges és jóképű, hogy sikerült ezt összehoznom?« Egy idősebb férfitől ez egyszerűen elképesztő. Nagyon szeretem őt, és az életemet adnám a kisfiúért.

– nyilatkozta még korábban az édesapa, aki egy kórházi esést követően hunyt el.

A férfi másik hat gyermekét egyedül nevelte fel felesége halálát követően, akik mind idősebbek özvegyénél. Charlotte még csak 16 éves volt, mikor először találkozott Calverttel, aki akkor még a lány édesanyjával élt egy három évig tartó kapcsolatban. A köztük lévő románc csak évekkel később bontakozott ki, de a férfi életében nem volt példa nélküli, hogy akár 20-25 évvel fiatalabb barátnői is voltak.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik