Szórakozás

Kitagadta a családja a 69 éves férfit, mert összeházasodott egy 25 éves nővel

Nem akarják elfogadni a 44 éves korkülönbséget.

Ez szerelem, nem pénzügyi átverés

– állítja az a pár, ahol 44 év a kettejük közötti korkülönbség, de szerintük ez csak egy szám. A 69 éves Joop Evers 25 éves felesége, Rona miatt elveszítette a családját és barátait, miközben azt akarták bebizonyítani, szerelmük valódi, nincs semmi köze a pénzhez, ők egy ugyanolyan pár, mint bármelyik másik.

Evers Hollandiából származik, de most felesége hazájában, a Fülöp-szigeteken, azon belül is Bacolodban, mert ott elfogadják őket, és nem kapnak negatív megjegyzéseket.

A férfi a Facebookon vette fel a kapcsolatot későbbi feleségével azt követően, hogy felfigyelt rá, miután a Fülöp-szigeteken volt látogatóban fivérénél és annak feleségénél. Ez már négy éve volt, hogy személyesen is találkozzanak, Rona elrepült a férfihez. Igazi kulturális sokk volt neki, nem úgy, mint a férfinek a Fülöp-szigetek, mert sokat járt ott családi- és munkaügyben is.

Azóta viszont alig beszél a rokonaival és barátaival, mert képtelenek elfogadni a döntését, és a nagy korkülönbséget, ami Délkelet-Ázsiában jóval elfogadottabb. Pedig tudja, mit csinál elvált ember, van már két gyereke.

Azt mondja a férj, sokszor kapnak féltékeny szempillantásokat.

Jobb élet ez így neki, de nekem is jobb

– idézi a Mirror.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik