Szórakozás

Miklósa Erika címlapon mutatta meg ritkán látott férjét

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
Egy évtizede házasok Csiszár Zsolttal.

Miklósa Erika nemrég a Bestnek adott interjút, a beszélgetés során pedig a férjéről, Csiszár Zsoltról is mesélt. Mint mondta, annak idején egy egészségügyi hidegkamrában ismerkedtek meg, ahol csak a másik szemét láthatták. Csiszár ekkor még nem tudta, hogy egy világhírű művésznővel beszélget, Miklósa viszont kifejezetten szerencsésnek tartotta, hogy őt, mint embert, és nem mint énekesnőt ismerte meg a párja.

A The Voice coacha arról is beszélt, hogy jelenleg rengeteg időt tölt a versenyzőivel, akiket igyekszik felkészíteni az élő show-s fellépéseikre, ebben a feszített időszakban pedig úgy érzi, a férje a legnagyobb segítsége.

Hogyha a vállalásomat teljesíteni szeretném a The Voice-szal kapcsolatban, akkor nem sok időm lesz pihenni. Ha este két órát kell beszélgetnem valamelyik versenyzőmmel, akkor két órát beszélgetek. Szerencsés nő vagyok, mert ezt a férjem elfogadja, sőt azt kell mondanom, bizonyos szinten velem együtt élvezi ezt az időszakot, mert őt is érdekli ez a világ. Nem ez az első olyan időszak az életemben, amikor nagy a hajtás, és ilyenkor nagy szükségem van Zsolti segítségére, aki helytáll otthon helyettem is. Ő a legnagyobb támaszom, és mellette tudok igazán ragyogni

– fogalmazott a párjával kapcsolatban.

Best

Miklósáék egyébként 2015-ben fogadták örökbe a kislányukat, Bibit.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik