Szórakozás

Marsi Anikó: Tévézni szeretnék, amíg le nem dob a képernyő

TV2
TV2
Lakberendezéssel is szeretne foglalkozni.

Szeptemberben volt egy éve, hogy Marsi Anikó hozzáment második férjéhez, Gyarmati Gáborhoz. Az évforduló apropóján a pár a hot! magazinnak adott interjút, melyben elmondták, kemény fordulatok is voltak a kapcsolatukban, de az soha sem volt kérdés számukra, hogy szeretik a másikat, és úgy érzik, egymásnak lettek teremtve. Vitázni természetesen ők is szoktak, leginkább apróságokon, például a lakásfelújítással kapcsolatos dolgaik miatt.

Szép és jó a kapcsolatunk. Abban a férjemnek igaza van, hogy én, ha tehetem, mindent kifordítva csinálok. És az is igaz, hogy olyan vagyok, mint egy búgócsiga. Én vagyok az, aki este fél tízkor rászól a párjára, hogy miért kávét főz ahelyett, hogy a polcokat fúrná fel a falra

idézte a Bors Marsit, aki elárulta, hogy a férje voltaképpen háromszor is megkérte a kezét, mielőtt igent mondott volna neki.

Először csak pedzegette a házasságot, erre én annyit mondtam: »Ne már!« Úgy gondoltam, minden szép és jó, eléldegélek én Gáborral papír nélkül is a világ végéig. A második »nőkérés« pedig elég viccesre sikerült, mert így hangzott el: »Palik Lászlóné Marsi Anikó! Leszel a feleségem?« Ezen persze jót nevettünk mindketten. Az is bennem volt, hogy tizennyolc évig éltem házasságban, és a válás után jó lenne kikeveredni a búbánatból, mert azért ez a folyamat nem volt könnyű. Majd következő alkalommal azt mondta: értsem meg, hogy én vagyok az első nő, akit tényleg feleségül szeretne venni. És én ezt elhittem neki; jól­esett azt érezni, hogy valóban én vagyok az ő másik fele.

Ami a jövőt illeti, a műsorvezető hangsúlyozta, addig szeretne képernyőn maradni, ameddig csak teheti, emellett pedig lakberendezéssel is szeretne foglalkozni.

Tévézni szeretnék, amíg le nem dob a képernyő. Hobbiszinten pedig nem a klasszikus lakberendezésre vágyom, hanem régi bútorokat és más berendezési tárgyakat, azaz komplett lakásokat, miliőket szeretnék újjávarázsolni az újrahasznosítás jegyében. Ezt nagyon szeretem

– mondta a lapnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HOT! Magazin (@hotmagazin) által megosztott bejegyzés

Marsi a napokban arról is beszélt, milyen viszonyt ápolnak a férje volt párjával, Agócs Judit színésznővel.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik