Élet-Stílus

Marsi Anikó elárulta, milyen a kapcsolatuk a férje volt párjával

TV2
TV2
Közös programokra is szoktak járni.

Marsi Anikó a hétvégén a helyszínen nézte a Sztárban Sztár leszek! élő showját, ahonnan közös fotót is posztolt Majkával, a férje kisfiával és a gyerek édesanyjával, Agócs Judit színésznővel. A műsorvezető ma a Mokkában vendégeskedett, ahol elárulta, milyen viszonyt ápolnak Gyarmati Gábor exével.

Mint mondta, nem tagadja, valóban volt szerepe abban, hogy a férje és a volt párja ismét közös programokon vegyenek részt. Azt vallja, mindig a gyerekeket kell előtérbe helyezni, ebbe a körbe pedig már a nevelt fia, Artúr is beletartozik. Kiderült, hogy a kisfiúval és édesanyjával kvázi véletlenül, a TV2 székházában találkoztak először, amikor színésznő egy szinkronmunkára érkezett a szomszédos épületbe. Ez idő alatt Marsi vigyázott Artúrra.

Olyan természetes volt az egész. A gyerek véletlenül sem akadt fönn semmin, de egyébként egy nagyon okos, nagyon cuki kisgyerekről van szó. Szóval ő is kell ehhez a történethez

– magyarázta, hozzátéve: nagyon rózsaszín felhőket nem érdemes festeni a mozaikcsaládjukat illetően, de a lehetőségekhez mérten valóban jól működnek.

Van még néhány szereplője azért ennek a történetnek, de hagyjuk! Igen, ami működni tud, az nagyon jól működik.

Ami a saját, tinédzserkorú fiait illeti, mint mondja, igen jó kapcsolatot ápolnak Gyarmati Gábor gyerekével, és igyekszik is nyitottságra tanítani őket, ha esetleg később az ő családjaik is hasonló helyzetbe kerülnek, ne ellenséget keressenek a volt párjaikban, hanem a lehető legbarátibb megoldásra törekedjenek.

Kapcsolódó
Marsi Anikó a helyszínről nézte a Sztárban Sztár leszek!-et, Majkával is fotózkodott
Férje kisfiával és édesanyjával vett részt a műsor felvételén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik