Szórakozás

A rajongók csak most döbbentek rá, hogy Leonardo DiCaprio új barátnője még nem élt, amikor bemutatták a Titanicot

Valery HACHE / AFP
Valery HACHE / AFP
Mondjuk, az olasz szupermodell már betöltötte a 25-öt, úgyhogy elképzelhető, hogy már nem sokáig lesznek együtt.

A 48 évesen is agglegény életet élő hollywoodi szívtipró, Leonardo DiCaprio előszeretettel randizik fiatalabb nőkkel, ami alól a legújabb választottja sem kivétel. Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, az Oscar-díjas színész jelenleg a 25 éves olasz szupermodellel, Vittoria Cerettivel randizik.

A TMZ szerint a pár a hétvégén is együtt vett részt egy nyugat-hollywoodi halloweeni partin, amikor egy meg nem nevezett ingatlan előtt látták őket ölelkezni.

A kapcsolat pikantériáját az adja, hogy a fiatal barátnőivel rendszerint 25 éves koruk körül szakító playboy legismertebb filmje, a Titanic tavaly lett 25 éves – így eljutottunk arra a pontra, amikor DiCaprio aktuális barátnője fiatalabb, mint az Oscar-díjas film.

A szupermodell 1998. június 7-én született, a film pedig az előző év végén, 1997-ben került a mozikba.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vittoria Ceretti (@vittoria) által megosztott bejegyzés

A Daily Mail szerint a Redditen már meg is indult az ezzel kapcsolatos viccelődés:

„Már 25 éves? Szóval talán még 8 hónapja van hátra ebből a kapcsolatból” – írta a színész randizási szokásaiból kiinduló egyik rosszmájú kommentelő.

Egy másik felhasználó pedig azt írta: „hát igen, a Titanic 1912-ben jelent meg”, míg egy harmadik hozzászóló inkább egy olyan közös pontot igyekezett keresni, ami a nagy korkülönbség ellenére mindkettejükre igaz.

Leo sem született még meg, amikor a Titanic elsüllyedt, így mindketten lemaradtak a történet legkorábbi verziójáról.

A fiatal barátnőivel 25 éves koruk körül szakító örök agglegény, Leonardo DiCaprio szokatlan párkapcsolati szabálya akkor tűnt fel az embereknek, amikor a színész tavaly nem sokkal a 25. születésnapja után szakított az előző barátnőjével, Camila Morrone-nal, akivel akkor már egy fél évtizede voltak együtt.

De a sztár korábbi párkapcsolataira is igaz, hogy a partnerei 25 éves korában, vagy még azelőtt véget értek.

A kapcsolatuk elején 20 éves Bar Refaeli izraeli szupermodellel például 2005-től 2009-ig volt együtt, de Gisele Bündchennel is hasonlóan alakult a kapcsolata, akivel 1999-ben kezdett el randizni, amikor a brazil szupermodell még csak 19 éves volt, és 2005-ben szakítottak.

Szétoltják a twitterezők Leonardo DiCapriót, amiért soha nem volt még 25 éven felüli barátnője
Camila Morrone júniusban töltötte a 25-öt, a napokban véget is ért a kapcsolata a színésszel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik