Szórakozás

Házasodna a gazda: József gazda elérzékenyülve vigasztalta síró feleségjelöltjét

Kriszti nem sokkal korábban azt mondta neki, belé van kódolva, hogy neki a szeretet nem jár.

A Házasodna a gazda szerda esti adásában József gazda a kertben ismerkedett a feleségjelöltjeivel, beszélgetésük során pedig azt is kifejtette, hogy ő maga inkább szigorú nevelési elveket vall liberális megközelítések helyett. A jelöltek közül ketten, Timi és Kriszti is finoman jelezték, hogy ebben a témában másként gondolkodnak, majd elárulták, hogy ők például középső gyerekekként úgy érzik, kevesebb figyelmet kaptak otthon annak idején, mint a testvéreik.

Nehézséget okoz. A szeretethiánynak a tudata… az úgy belém van kódolva. Nehéz elfogadnom a szeretetet, merthogy belém van kódolva, hogy nekem az nem jár

fogalmazott Kriszti, akinek később kettesben is lehetősége nyílt beszélgetni József gazdával.

Eszmecseréjükkor Kriszti megosztotta a gazdával, hogy gépgyártás-technológiai technikusként dolgozik, és rajongással szereti a hivatását. Utóbbi örömmel fogadta a jelöltje munka iránti lelkesedését, majd azt is fontosnak tartotta kifejezni az irányába, hogy csodálatos nőnek tartja, aki nagyon is megérdemli, hogy szeressék.

Elképesztő módon megérdemled! Az annyira csodálatos, úgyhogy… ha neked ez nagyon sokat jelent… nagyon fontos vagy, azt tudd!

érzékenyült el a gazda Kriszti könnyeit látva, majd felállt a helyéről, hogy megölelhesse síró jelöltjét.

Amikor megérkeztünk arra a pontra, hogy eltaláltam, mi a probléma, teljesen átéreztem, hogy mi zajlik le benne. Nagyon megsajnáltam őt, és nagyon örültem neki, hogy amint ezeket a szavakat mondtam felé, rám pillantott, láttam a könnyes szemeit, és visszakaptam a szeméből azt, hogy kész van arra, hogy mondjak még erről valamit, és ki tudtam bontani azt a zubbonyt, amibe őt bekötötték

– mondta később a gazda.

A műsor egy másik szereplője, Gergő gazda a keddi adásban egy egészen más témát fejtegetett a jelöltjeivel.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik