Szórakozás

Barnai Judit Curtisről: Az eljegyzés az az ígérete, amire még várok

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
Ötleteket is szokott adni a rappernek a lánykérés helyszínét illetően.

Barnai Judit és Curtis, a Nyerő Páros győztesei nemrég a Story magazinnak adtak interjút a kapcsolatukat illetően. A sportoló elmondta, egy ideje már vágyik arra, hogy a rapper megkérje a kezét, amihez helyszínötleteket is szívesen ad neki.

Az eljegyzés az az ígérete, amire még várok. Szoktam neki mutogatni, hogy milyen szép lánykérések vannak a tengerparton, de ha egy fesztiválszezon közepén, a színpadon kérne meg, az is nagyon menő lenne. Pedzegetem neki ezeket, ő pedig erre nagyon jókat tud mosolyogni

– árulta el Barnai.

Ami az eljegyzést illeti, Curtis kijelentette, biztosan nem közhelyes módon, például Valentin-napon teszi majd fel szerelmének a nagy kérdést, akivel egyébként úgy érzi, boldogan és szépen élnek, ez pedig a házasságkötéssel sem változna.

Kifejezetten szeretem benne, hogy tényleg maga elé helyez engem, neki az én boldogságom fontosabb a sajátjánál

– hangsúlyozta a rapper.

Mint mondták, a konfliktuskezelési szokásaik némileg eltérőek, amíg ugyanis Barnai minden nézeteltérést azonnal szeretne feloldani, Curtis gyakran inkább várna a problémák megbeszélésével.

Ha változtatni kellene valamit benne, akkor csakis ez lenne az. Igaz, pár óránál hosszabb ideig soha nem tartott a »haragszom rád« időszak

– mondta Curtis, hozzátéve, nagyon büszke a párjára mindazért, amit a sportpályán elért, azért pedig nem tud elég hálás lenni neki, ahogyan a családjához, hozzá és a kisfiához, Donihoz viszonyul.

Kapcsolódó
Nyerő Páros-finálé: Curtisék elárulták, mire költik a több milliós nyereményüket
Már a műsor előtt tisztázták, mire fordítanák az összeget, amennyiben nyernek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik