Szórakozás

Nem volt jó felnőni a Playboy-villában – állítja Hugh Hefner fia

Denise Truscello/WireImage
Denise Truscello/WireImage
Nem olyan volt, mint ahogy azt az emberek elgondolják.

Két egykori playmate, Holly Madison és Bridget Marquardt után – illetve mellett –most Hugh Hefner fia is elmondta, milyen volt a Playboy-villában élni.

Azt mesélte a két modell podcastjében Marston Hefner, hogy nagyon rosszul bánt vele a személyzet, sokszor keresztbe tettek neki. Talán féltékenyek voltak, talán azt gondolták, hogy az apja farvizén próbál felemelkedni, igazából sosem derült ki számára. Legalábbis, mikor tinédzser lett, egyre inkább ezt éreztették vele, előtte nem volt ilyen gondja.

Arról is beszélt, csatlakozva Madison gondolatához, hogy apja, ha esténként nem kapott otthon báránybordát, nagyon ideges lett. Madison szerint talán valamilyen mentális betegsége lehetett Hefnernek, vagy ez valahogy a hírnévvel és a sikerrel való megbirkózásának egy mellékterméke lehetett. Marquardt szerint az irányításmániájából jött, ahogy az is, hogy egy idő után a lányoknál kijárási tilalmat vezetett be és megszabta, kivel beszélhetnek és kivel nem.

Talán ezeken az apróságokon múlt, hogy azt érezhette, biztonságban van. Az életem jó. Megvan mindenem, amire szükségem van

– véli a Mirror beszámolója szerint az ifjabb Hefner, aki arról is beszélt, hogy a kedvence a keddi sakkpartik voltak.

Ez egy olyan pillanat volt az életünkben, amikor különös figyelmet szentelt nekem, és nagyon szeretett, nagyon támogatott. Ha jogosan vertem meg, ő is olyan boldog volt.

Kapcsolódó
Hugh Hefner kiskönyveket vezetett a Playmate-ekről
Hefner két egykori villalakója egy podcastben számolt be a milliárdos szokásairól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik