Élet-Stílus

Hugh Hefner kiskönyveket vezetett a Playmate-ekről

Hefner két egykori villalakója egy podcastben számolt be a milliárdos szokásairól.

Hugh Hefner egykor barna és fekete színű könyveket vezetett a hírhedt villájában élő Playmate-ekrő – írja a LadBible. A jelenleg 43 éves Holly Madison és a 48 éves Bridget Marquardt a Girls Next Level (magyarul Lányok a következő szinten) nevű podcast műsorban elevenítették fel Hefner egykori szokásait.

Madison és Marquardt még a 2000-es években voltak a sajtómágnás barátnői, valamint mindketten szerepeltek A Playboy villa lányai című valóságshowban. Azt állították, Hefner kiskönyvekben vezette, hogy melyik villalakóval milyen gyakran élt szexuális életet, azok mikor menstruálnak, valamint mikor kértek tőle utoljára zsebpénzt.

Madison, aki mindössze 21 éves volt, mikor elkezdett randizni az akkor 75 éves Hefnerrel, azt mondta, mikor elhagyta a villát, el akarta égetni azt a könyvet.

Annyira undorodom attól, hogy feljegyezte, kivel melyik éjszaka szexelt, és az összes aktfotótól, ami a lányokról készült, amikor limuzinban ültek, részegek voltak, villogtak, meg ilyesmik…

– mesélte az egykori Playmate.

Madison szerint Hefner kinyomtatta a meztelen képeket, és egy albumba tette őket, melyeket később egy könyvtárnak szeretett volna adományozni. A nő többek közt azért is félt eljönni a villából, mert tartott a Hefner birtokában lévő „bosszúpornó-hegytől”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik