Szórakozás

„Nektek mennyire fontos a szex?” – Gergő gazda első reggel feltette a nagy kérdést feleségjelöltjeinek

RTL
RTL
Figyelte a lányok reakcióit és magáról is mesélt.

A Házasodna a gazda keddi részében József és Gergő gazda is meghozta a döntést, melyik négy nővel szeretnék folytatni az ismerkedést. Gergő Fanninak, Szandinak, Anitának és Kírának adott újabb esélyt. A gazda másnap reggeli közben felhozta a szex témát a választottjai körében, mert kíváncsi volt, nekik mennyire fontos a testiség. Elmondta, ő mindig a tökéletes nőt kereste, de eddig nem találta meg. Volt, hogy hibázott kapcsolataiban – elismerte, hogy lépett már félre és őt is csalták meg.

Lehet, amiatt, mert nem volt jó a szex. Azért az is elég fontos. Szerintem ha az nem jó, akkor… Nektek mennyire fontos az?

– tette fel a kérdést a hölgytársaságnak. A többség helyeselt, hogy fontos, Kíra viszont nem reagált rögtön. Mikor Gergő gazda külön rákérdezett nála, annyit mondott:

Most kicsit elkalandoztam.

Nagy nevetések közepette Fanni megjegyezte: „Te elfantáziálgatsz, mi meg majd megéljük!”

Mikor felhozódott a szex téma, Fanni szinte folyamatosan bámult, mindig próbált a figyelem középpontjában lenni. Szandi egyből mesélt róla, belevaló volt. Anita nem nagyon szeretett volna beszélni róla, úgy gondolta az elején, nem is nagyon jó arról beszélni. Kíra meg sem szólalt, csak elvolt a fantáziájában, úgyhogy gondolom, ő sem unatkozik

– értékelte utóbb a beszélgetést Gergő gazda.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik