Szórakozás

Rubint Réka a fia Sztárbox-meccséről: Ha nem kapok infarktust az anyai aggodalomtól, akkor elmondhatom, hogy túlélő vagyok

TV2
TV2
Ifj. Schobert Norbi Istenes Bencével csap majd össze a ringben vasárnap este.

Vasárnap este folytatódik a Sztárbox idei évadának negyeddöntője, ahol Istenes Bence és ifj. Schobert Norbi is megküzdenek majd egymással férfi középsúly-kategóriában. Rubint Réka nemrég a közösségi oldalán osztotta meg követőivel a fia meccsével kapcsolatos érzéseit.

Ha vasárnap éjfélig nem kapok infarktust az anyai aggódástól, izgalomtól, akkor elmondhatom magamról, hogy túlélő vagyok. Elképesztő az az energia, tisztelet, munka és fegyelem, amit a kisfiam /nekem mindig az marad/ beletett és tesz ebbe a felkészültbe a suli mellett! Igen, tudom, mindenki más is ezt teszi, de én Norbika felkészülését látom minden nap, közvetlen közelről!

– írta posztjában az edző, hozzátéve: tiszteletét küldi minden hírességnek, akik bevállalták a műsort, ahogyan azoknak a szakembereknek is, akik felkészítik őket bunyóra.

De mindent félretéve: vasárnapig tuti, hogy megőszülök

– zárta sorait.

A múlt hétvégén egyébként három meccsből kettő kiütéssel végződött, korábban pedig Istenes Bence is azt üzente a nézőknek, ne várjanak tőle puhánykodást a ringben.

Kapcsolódó
Sztárbox: Háromból két meccs kiütéssel végződött az első adásban
Árpa Attila másfél perc alatt küldte földre Nagy Ervint.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik