Szórakozás

Sharon Stone azt mondja, a kórházi személyzet kezdetben azt hitte, csak szimulál, miközben agyvérzése volt

Daniel Zuchnik / Getty Images for Housing Works
Daniel Zuchnik / Getty Images for Housing Works
Az orvosai az első angiográfiás vizsgálaton nem vették észre, hogy baj van.

Sharon Stone 2001-ben került kórházba, miután egy verőér elszakadt az agyában. A sérült ér kilenc napon át vérzett, az orvosok ugyanis nem vették észre rögtön a bajt.

A színésznő a napokban a Vogue brit számának adott interjút, melyben elmondta, a kórházi személyzet kezdetben nem vette őt komolyan.

Amit ebből megtanultam, az az, hogy orvosi környezetben a nőket gyakran meg sem hallják, különösen akkor, ha nincs női orvosod. Az első angiográfiás vizsgálaton nem találtak semmit, aztán eldöntötték, hogy biztos csak szimulálok

– emlékezett vissza Stone, aki villámcsapásszerű fájdalomként írta le az érzést, amivel az agyvérzése kezdődött.

A színésznő hozzátette, végül a legjobb barátja beszélte rá az orvosait, hogy vizsgálják meg újra, ekkor derült ki, hogy komoly a baj. A kórházban mindössze egy százalék túlélési estélyt jósoltak a Casino sztárjának.

A kezelést követően a felépülés sem volt zökkenőmentes Stone számára: nehézségei akadtak a járással, megváltoztak az arcvonásai, dadogott és sokat veszített a súlyából is. Néhány héttel ezelőtt a People-nek mesélt arról, hogy máig gyógyszereket szed, ezek közül pedig van, ami csak akkor tud jól működni, ha komolyan odafigyel az alvására.

Kapcsolódó
Sharon Stone: 8 óra zavartalan alvásra van szükségem, hogy ne legyenek rohamaim
Csak a megfelelő pihenés mellett tudnak működni a gyógyszerei, amiket a sztrókja után írtak fel neki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik