Szórakozás

Nagy Ervin a vereségéről: Életem nagy feladata lesz feldolgozni

RTL
RTL
Árpa Attila másfél perc alatt ütötte ki a színészt.

Tegnap este startolt el a Sztárbox új évada, ahol Nagy Ervin és Árpa Attila is összecsaptak, férfi nehézsúly-kategóriában. Árpát Bogdán „Golyó” Zsolt készítette fel a meccsre, míg Nagyot Kovács „Pikk Pakk” Gyula – olaszországi nyaralása idején pedig az olasz bokszszövetség egykori elnöke, Franco Falcinelli foglalkozott vele.

A találkozó alig másfél percig tartott a két színész között, Árpa Attilának ennyi idő kellett ahhoz, hogy földre küldje Nagy Ervint, mire utóbbi edzője be is dobta a törölközőt, jelezve, hogy ideje lefújni a meccset.

Kiesésével kapcsolatban A tanár színésze a következőket nyilatkozta a ringben:

Nem tudom, hogy dolgozom fel. Ez az életem egy nagy feladata lesz, de majd megpróbálom. Lehet, hogy nem kesztyűztem eleget. Számítottam egyébként erre a stílusra, de azt hittem, hogy lábon jobban ki tudom hordani.

A mérkőzést Nagy Ervin idősebbik lánya, Lola és a felesége, Borbély Alexandra is a helyszínről figyelték. A színésznő a ringben történtekre reagálva elmondta, nagyon büszke a férjére, amit sokszor el is fog neki mondani.

Annak örülök, hogy ő most két pici gyerek apukája, meg Loláé, és nem fogunk azon izgulni hál’ Istennek, bocsánat, hogy mi lesz az apukájukkal, mert most hazavisszük

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Sztárbox: Háromból két meccs kiütéssel végződött az első adásban
Árpa Attila másfél perc alatt küldte földre Nagy Ervint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik