Szórakozás

Jelmez nélkül is túl ijesztő, ezért még a halloweeni bulikról is ki van tiltva – panaszkodik a széttetovált anya

A 800 tetoválással rendelkező walesi nő, aki korábban arról kesergett, hogy az extrém külseje miatt nem kap munkát, most azt mondja, hogy a beöltözős bulikon sem látják szívesen.

A magát csak Nagy-Britannia legtöbb tetoválásával rendelkező anyukájának nevező walesi nő, a 46 éves Melissa Sloan – akinek olyan ijesztő az arca a sok tetoválásától, hogy nem veszik fel sehova dolgozni, és egyszer még a TikTok-fiókját is elvesztette a külseje miatt – a közelgő halloween alkalmából elárulta, hogy a tetkói miatt még a beöltözős bulikról is le kell mondania.

Az emberek azt mondják, nincs szükségem jelmezre, mert anélkül is elég ijesztő vagyok. De nem ismerik a lelkemet

mondta a hétgyermekes anya a Daily Star című brit bulvárlapnak.

Soha nem hívnak még meg egy halloweeni buliba sem. Nagyon szeretném, ha meghívnának, de ez sajnos még nem történt meg. Már az ajtón belépve is mindenkit halálra ijesztenék

– folytatta a jelenleg is két kiskorú gyermeket nevelő nő, akitől azt is megkérdezték, milyen jelmezt venne fel, ha egyszer mégis elhívnák egy családi beöltözős buliba.

Válaszul két remek ötlettel is előállt: vagy a Rémálom az Elm utcában-filmek Freddy Kruegerévé, vagy A texasi láncfűrészes-filmsorozat Bőrpofájává alakulna át, mert akkor a szintén ijesztő maszkokkal el tudná takarni a még ijesztőbb arctetkóit.

Saját bevallása szerint azonban nem a halloween az egyetlen olyan időszak az évben, amikor nehezen tud másokkal kapcsolatba lépni. Bár imádja a tetoválásokat, mostanra már túlságosan is jól tudja, hogy a külseje miatt kirekesztik, és bizonyos helyekre még csak be sem engedik, mert úgy néz ki, ahogy.

Melissa Sloan nemcsak munkát nem tud találni a tetoválásai miatt, hanem több kocsmából is ki van tiltva, és a gyerekei iskolájába se teheti be a lábát. Tavaly például szerepeltek a gyerekei az iskolában előadott betlehemjátékban, ő mégsem vehetett részt a karácsonyi ünnepségen.

Kesereg a tetőtől talpig végig tetovált nő, mert senki nem ad neki munkát, és még a gyerekei műsorait sem nézheti
Melissa Sloannak legalább 800 tetoválása van, és nem hajlandó velük leállni akkor sem, ha senki nem alkalmazza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik