Élet-Stílus

Arca miatt tiltotta le a TikTok a fiókját, állítja az anya

Legalábbis szerinte.

Missy Sloan szerint az utálói miatt tiltotta le TikTok háromszor is azért, mert az arcát ellepik a tetoválások.

Folyamatosan támadnak a gyűlölködők. Tudják, ki vagyok, és azt mondják, nem kapok munkát. De nem válaszolok rájuk, csak csinálom a dolgomat, mint bárki más. Az emberek azt mondják a tetoválásaim miatt, hogy őrült vagyok, és nem tudok így elhelyezkedni, folyamatosan támadnak

– nyilatkozta a 44 éves anya a Daily Starnak, aki korábban egyébként maga is nyilatkozta azt, hogy a tetkói kadályozzák a munkakeresésben.

Azt mondja háromszor is kitiltotta a platform, harmadik próbálkozása mindössze 24 órán át tartott, fellebbezett, de a TikTok szerint szabálysértést követett el. Ő ezt tagadja, és ígéri, negyedszerre is próbálkozni fog.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Melissa Sloan (@melissa.sloan.357284) által megosztott bejegyzés

Sloan első tetoválását még 20 éve készítette, de mostanra „lenyugodott”, mert egészségügyi problémái lettek és attól tart, ezek összefüggésbe hozhatóak a bőrébe varrt tintával.

Szeretem a tetoválásokat. Szeretem a fájdalmat. Legalább három réteg van az arcomon, és ha tehetem legalább hármat varrok hetente valahová a testemre. Van egy szobám, direkt a tetoválásokra, szóval, ha úgy érzem, szükségem van egyre, csak előveszem a készletemet.

Nem csak a közösségi médiában gyűlik meg a problémája za extrém kinézetével, azt mondja, kávézókból, pubokból is küldték már ki miatta.

Még járművezetési órákat sem kaphatok, mert félnek tőlem az oktatók.

A Daily Star megkereste a TikTokot, amely azt válaszolta, hogy a közösségi irányelveik tartalmazzák, mit lehet, és mit nem lehet kitenni az oldalukra. Ok nélkül nem távolítanak el tartalmat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik