Szórakozás

DWTS: Sydney van den Bosch megsérült a táncpróbán, kérdéses, meddig tudja folytatni a versenyt

TV2
TV2
Térdszalagszakadása van, csak remélni tudja, hogy a sérülése nem súlyosbodik, ha tovább terheli a lábát.

Ma este folytatódik a Dancing with the Stars negyedik évada, amiben Sydney van den Bosch is versenyzik. A szépségkirálynő viszont egyelőre nem biztos abban, hogyan alakul a fellépése a Tánc a Föld körül tematikájú adás során, a minap ugyanis komolyan megsérült próba közben.

Szerencsétlenül léptem és kvázi kicsúszott alólam a lábam. Először azt hittem, hogy csak meghúztam a térdemet, de mivel egyre erősebb fájdalmat éreztem, sejtettem, hogy a szalag komolyabban sérült. Az orvos sajnos megállapította, hogy részleges szakadás van a térdem külső oldalszalagjánál

magyarázta a Borsnak, hozzátéve:

Kaptam fájdalomcsillapítókat, de sajnos benne van a pakliban, hogy további terhelésre a későbbiekben akár el is szakadhat. Bízom benne, hogy nem romlik a helyzet és folytathatjuk a versenyt. Jelenleg azon vagyok, hogy szombat este színpadra tudjunk állni, és a történtek ellenére is próbáljam a legjobb formámat nyújtani, félre téve a fájdalmat az adás idejére. A többi pedig a jövő zenéje.

A verseny történetében egyébként nem Sydney van den Bosch az első, aki megsérült próba közben vagy akár az élő adás alatt. Metzker Viktória például a második évad első adása előtt szenvedett bordasérülést, és bár az első táncukat előadták a partnerével, a másodikra már nem került sor, a lemezlovas ugyanis az orvosa tanácsára visszalépett a versenyzéstől. Pásztor Annának ugyancsak a bordája sérült az említett évadban. Először azt hitték, bordaközi izomhúzódása van, így folytatta a táncot, később derült csak ki, hogy az egyik bordája eltörött.

Ami a táncpróbákat illeti, a múlt héten Hunyadi Donatella is igen hevesen vetette bele magát az egyik mozdulatba, aminek a vége az lett, hogy összefejeltek Bődi Dénessel, Kiszel Tünde lánya pedig eszméletét vesztette.

Kapcsolódó
DWTS: Hunyadi Donatella elájult, olyan erővel fejeltek össze táncpartnerével
Kiszel Tünde lánya végül a sürgősségin kötött ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik