Élet-Stílus

DWTS: Hunyadi Donatella elájult, olyan erővel fejeltek össze táncpartnerével

TV2
TV2
Kiszel Tünde lánya végül a sürgősségin kötött ki.

Szombaton kezdődik a TV2-n a Dancing with the Stars új évada, ahol Hunyadi Donatella is tánccipőt húz majd. Az énekesnő nemrég a Blikknek mesélt arról, hogy a napokban baleset érte az egyik táncpróbán.

Hétfő délelőtt volt az első száraz próba, be voltak állítva a fények, a teljes díszlet: és akkor tánc közben összefejeltünk Dénessel! Akkora volt a lendület, hogy konkrétan egy pillanatra elájultam. Hamar feleszméltem, és jól éreztem magam, de azt mondták, akik látták, hogy annyira durván nézett ki kívülről, hogy szerintük jobb, ha megnéz egy orvos, így beugrottam a sürgősségire, nehogy agyrázkódásom legyen!

– árulta el Kiszel Tünde lánya.

A kórházban aztán kiderült, hogy nincs nagy gond, így délután vissza is tért a stúdióba. Mint mondta, a sérülése rosszabbul néz ki, mint amilyen, mivel viszont az arca jobb oldala és a szeme is puklis lett, úgy véli, bőven lesz dolga a sminkeseknek a hétvégén.

Dénes teljesen épen átvészelte az esetet. Nem hibáztatom őt, sőt, biztosan az én hibám lehetett, elvéthettem egy lépést, és összecsapódtunk. Dini nagyon vigyáz rám a próbákon is. Ez a szerencsétlen eset nem szegte kedvem, izgatottan várom a szombatot!

– tette hozzá.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik