Szórakozás

Ázsia Expressz: Pető Brúnó csibészkedett Sipos F. Tamással, utóbbi ezért belerúgott az énekesbe

Sipos pofánvágással és fejeléssel is fenyegette a vetélytársát.

Az Ázsia Expressz legutóbbi adásában babgyűjtéssel is vesződniük kellett a versenyzőknek. Összekötötték a kezeiket a hátuk mögött, így a szájukban kellett vinniük egy – Sipos F. Tamás szerint kifejezetten szálkás – fakanalat, azzal gyűjtve egy tálkába a hüvelyest.

A feladat közben Pető Brúnó éppen egy időben ért a babos zsákhoz Sipos F. Tamással, mikor pedig utóbbi éppen megmerítette a kanalát, az énekes csibészségből meglökte őt a saját eszközével. Sipos erre belerúgott a vetélytársába, felborítva a zsákot.

Ne szórakozz velem, mert pofán váglak és le is fejellek. És ezt komolyan mondom!

– fenyegetőzött az eset után Sipos.

A zenész később kijelentette, ha ő lenne az ítész, bizonyosan kizárná a versenyből Pető Brúnót. Hozzátette, megérti, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni, ezért a szakmai sikereit kezdte el felsorolni a fiatal énekesnek.

– Nekem 13 nagylemezem van, neked hány van?
– Kettő

– mondták egymásnak, majd Sipos emlékeztette Petőt, hogy a kanál egyébként is szálkás volt, így balesetbeszélyes volt, hogy megpróbálta kiütni a szájából.

– Én ehhez annyit fűznék hozzá, hogy egy versenyben nem foglak magam elé engedni azért, mert idősebb vagy nálam. Én is nyerni akarok.
– Nem, nem. Ezért mondom, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni minden szinten. Ezzel semmi gond nincsen. Hidd el, mentalitásban közelebb állok hozzád, mint az egykorúak velem.
– Világos. Akkor elnézést, hogy majdnem sérülést okoztam neked a szálkás fakanállal. Ne haragudj!
– Oké

– zárták le a témát.

Siposék egyébként Kecskés Enikővel is összetűzésbe kerültek a tegnapi adásban.

Kapcsolódó
Ázsia Expressz: Kecskés Enikőt szembesítették azzal, hogy Sipos F. Tamásék kitartott nőnek nevezték
A zenész konkrétan a „kitartott kurva típusú nő” kifejezést használta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik