Szórakozás

Rubint Réka elmondta a véleményét Schobert Lara focista párjáról

TV2 és RTL
TV2 és RTL
A fitneszedző és lánya kemény éveken vannak túl.

A Blikk elkísérte Rubint Rékát egy napján, pont aznap, mikor a fitneszedző és Schobert Norbi legidősebb gyereke, Lara húszéves lett. Rubint a videóban elmondta, a köztük lévő anya-lánya kapcsolat nem volt mindig idilli.

Volt egy pár év, amikor én azt gondoltam, ezt nem élem túl. A lázadó tinédzserkor, a nővé válás… De mindenki azt mondta, nyugodjak meg, mert ha ezt túlélem, akkor a lányom vissza fog kanyarodni hozzám. Ez tényleg így történt

– mondta el az üzletasszony.

Schobert Lara most Kazincbarcikán él a párjával, aki a helyi NB II-es focicsapat játékosa. A 29 éves sportolóról Rubint Réka is jó véleménnyel van.

Óriási biztonságot ad számomra, hogy Lara barátja egy rendkívül megbízható, jól nevelt, értékrendileg szenzációs srác, aki nemcsak nagyon szereti a lányunkat, de vigyáz is rá. Nagyon-nagyon örülök, hogy Larát boldognak látom, és nyilván így könnyebb engedni is azon a köteléken, ami köztünk van

– fogalmazott a fitneszedző, aki szerint több párhuzam is felfedezhető az ő és Lara sorsának alakulásában.

Szerintem mondhatom azt, hogy az elmúlt hét-nyolc évben a legkeményebb időszakon mentünk keresztül ő is, és én is. Nagyon sok hasonlóságot hordoz az életünk, én Kazincbarcikán születtem, ő most ott él.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik