Szórakozás

Obszcén tetoválásai miatt lopakodva megy a diákok közé az ausztrál tanárnő

Madi Murphy pozitív üzenetet fogalmazott, nem éppen szalonképes szavakkal.

Madi Murphy tanárként dolgozik Ausztráliában. Teste tele van tetoválással, ami még nem lenne baj, a vádliján viszont olyan feliratok vannak, amit jobb, ha nem látnak a tanulók – írja a Mirror.

A TikTokon @madimurphy01 néven szereplő anyuka egy videóban megmutatta, hogyan kell beosonnia a terembe, hogy a diákok még véletlenül se lássák meg az obszcén szavakat.

@madimurphy01 I regret nothing. #tattoo #oops #trending #fyp ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Murphy gondosan ügyel rá, hogy a lába hátsó részét még véletlenül se lássa senki.

A tanárnő azt mondta, egyik tetkóját sem bánja, de azért nem szeretné, ha a tanulók elolvasnák a feliratokat.

A kommentelők természetesen nem elégedtek meg ennyivel, követelték, hogy Murphy árulja el, mit varratott a vádlijára. A tanárnő egy következő videóban lerántotta a leplet.

A vádliján két szív díszeleg, mellette pedig egy alapvetően pozitív szöveg, amiben szerepelnek a „szar” és „kurva” szavak. Murphy nagyjából arra utal, hogy senki sem gondolja magát kevesebbnek másoknál, mindenki értékes.

A kommentelők szerint az üzenet felülírja a csúnya szavakat, a többség ezért támogatta a tanárnőt, sőt, inkább menőnek találták a feliratokat.

A diákok reakciója még nem ismert, de már azzal jobban jártak, hogy a tanáruk nem lopakodva, a falhoz simulva megy be hozzájuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik