Szórakozás

Millie Bobby Brown köszöni szépen, de most már búcsút intene a Stranger Thingsnek

Angela Weiss / AFP
Angela Weiss / AFP
Eddig nem volt rá ideje, most alig várja, hogy más projekteken dolgozzon.

Millie Bobby Brown nevét 12 éves korában a Stranger Things révén ismerte meg a világ, a most 19 éves színésznő azonban most már készen áll maga mögött hagyni a Netflix-sorozatot, hogy új szerepeket vállalhasson és tovább építhesse a karrierjét. Egy nemrég megjelent interjúban arról beszélt, az utolsó évad forgatásakor úgy érezte magát, mint egy végzős gimnazista.

Olyan ez, mint mikor készen állsz a továbblépésre, és úgy vagy vele, hogy jól van, csináljuk végig ezt az utolsó évet, aztán húzzunk innen. A Stranger Things forgatása rengeteg időt vesz igénybe, és ez megakadályoz abban, hogy olyan történetek létrehozásában vegyek részt, amikért szenvedélyesen rajongok. Úgyhogy készen állok arra, hogy azt mondjam: köszönöm szépen, viszontlátásra!

A színésznő elismerte, hogy rengeteget köszönhet a sorozatnak, de nem bánja, hogy véget ér. Már most új projekteken dolgozik, a Russo testvérek új filmjében szerepel Chris Pratt oldalán.

Brown az interjúban arról is beszélt, tizenéves létére rengeteg kritikát kapott, ami 13 éves korában például nagyon rosszul esett neki, és nagyban befolyásolta, hogyan viselkedik a nyilvánosság előtt. Ez a bánásmód arra ösztönözte, hogy felszólaljon a többi gyerekszínész érdekében.

Nem lehet így beszélni kiskorú gyerekekről. Még ki sem fejlődött teljesen az agyunk. Lelassítani és gátolni valakinek a mentális növekedését, lealacsonyítani, és azt mondani neki, hogy »Hé, figyelj, nem is nézel ki olyan jól. Miért vetted fel ezt a ruhát? Hogy mered azt hinni, hogy ezt felveheted? Hogy merészeled ezt mondani?«

Tavaly nagy anyagban foglalkoztunk azzal, hogyan bánik Hollywood a gyereksztárokkal:

Kapcsolódó
Hollywood túlszexualizált világában a gyerekek sincsenek biztonságban
Millie Bobby Brown évek óta küzd a túlszexualizálással, pedig jogilag csak idén lett felnőtt. Miért értékesebb árucikk a médiában egy gyerek teste, mint például a tehetsége?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik