Szórakozás

Megnéztük a mezítlábas, vagy más néven a paraszt Notre-Dame-ot

24.hu
24.hu
Takács Nóra műsorvezető és Katz Dávid négy nap alatt körbeautózta az országot. Második nap kelet felé vették az irányt: jártak Tony Curtis szülővárosában, a fény bölcsőjében, Tákoson túrós sütit ettek, és megnéztek egy Európában is egyedülálló vízimalmot.

Nagy dologra vállalkozott Takács Nóra és Katz Dávid, 4 nap alatt körbeautózzák az országot a határ mentén. 2171 kilométert tettek meg, miközben megálltak egy-egy határmenti településen. Első nap Északra autóztak, Nagylócon és Tökön álltak meg, második nap pedig az ország keleti felét járták körbe:

Škoda-vissza

Országjáró túránkat a Škoda legújabb városi terepjáróival tettük meg.

 

Gondoljunk csak bele, a kilométer-számlálón feltüntetett mennyiség nem csak a megtett távolságot jelzi. Úgy véljük, hogy amit kilométer-számláló valójában mér, azok a szerzett tapasztalatok; a megragadott lehetőségek és az életünket végigkísérő kíváncsiság. Érzéseket, pillanatokat és történeteket mér. Megtanult leckéket és megválaszolt kérdéseket. Az életet méri. Azt szeretnénk, ha az emberek felfedeznék a körülöttük lévő világot. Éljenek a kíváncsiságukkal. Mert minden kilométer számít.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik