Szórakozás

Megszólalt az apa, akinek a lányát azért rúgtak ki a munkahelyéről, mert évi 300 emberrel fekszik le

Beszélgettek a dologról.

Mi is írtunk a napokban arról a nőről, akit azért rúgtak ki a munkahelyéről, mert másodállásban az OnlyFans-oldalát üzemeltette, valamint az év majdnem minden napján új partnerrel fekszik le. A 26 éves Annie Knight idáig nem beszélt a szüleivel karrierjének ezen oldaláról, de a sajtóból visszajutott hozzájuk is a hír, így kénytelenek voltak megejteni a nagy beszélgetést.

Az ausztrál nő édesapja elárulta, még csak nem is sejtette, hogy ezzel foglalkozik a lánya, így nagyon meglepődött a hírek hallatán – pedig Instagramon is követik egymást. Akkor Simon Knight annyit mondott, hogy

beszélni fogok vele erről.

A korábban katolikus magániskolában tanult nő szerint az édesapja már „túl öreg” ahhoz, hogy tudja, mi az az OnlyFans, de nemrég beszéltek telefonon, és szülei elfogadták a foglalkozását.

Tudta eddig is, hogy Instagramon és TikTokon aktív vagyok, de azt el kellett neki magyaráznom, hogy mi az az OnlyFans, és most már teljesen egyetért vele.

Néhány nappal ezelőtt azt az információt tudtuk meg Annie Knightról, hogy sok támadás éri őt a közösségi médiában, most pedig édesapja véleményén túl a Daily Mail azzal tette kerekebbé a róla alkotott képünk, hogy szeretné megdönteni a rekordját, és 24 óra leforgása alatt 6 különböző partnerrel ágyba bújni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

annie knight (@anniekknight) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik