Szórakozás

„Az első 3 percben még tudja, ki vagyok” – véli Bruce Willisről A simlis és a szende alkotója

308 Ent - BondIt Media Capital / Collection ChristopheL / AFP
308 Ent - BondIt Media Capital / Collection ChristopheL / AFP
Szerinte kiveszett belőle az életkedv.

Hamarosan egy amerikai streamingplatformra felkerül A simlis és a szende című sorozat, melyben Bruce Willist megismerte a világ. Ennek apropóján Glenn Gordon Caron egy friss interjúban mesélt a demenciával küzdő színészről.

Nagyon keményen próbáltam valahogy az élete részének maradni. Rendkívüli ember. Az teszi annyira durvává a betegségét, hogy ha valaha is ismerted Bruce-t, tudod, senkinek nem volt nála nagyobb életvidámsága. Imádta az életet, minden áldott reggel úgy kelt fel, hogy a legjobb, legteljesebb napját élje meg.

Caron szerint Willis felismeri őt, ha meglátogatja a családjukat:

Az az érzésem, hogy az első három percben még tudja, ki vagyok. Verbálisan már nem a régi: korábban csak olvasott és olvasott, imádta a könyveket, most meg semmi. A nyelvi készségei már nem állnak rendelkezésére, és mégis ő Bruce. Ha vele vagy, tudod, hogy ő Bruce, örülsz ennek. De az életvidámsága tovaszállt.

Willisék küzdelmeiről ebben a cikkben írtunk hosszabban:

Kapcsolódó
„Életben tartjuk az emlékeket” – számos terhet cipel a demenciában szenvedő Bruce Willis felesége
Bruce Willis tizennégy évvel ezelőtt házasodott másodszor: kapcsolata a feleségével azóta is példaértékű, ám a színész egyre súlyosbodó demenciája komoly megpróbáltatások elé állítja a párt. De milyen feladatok hárulnak Emma Heming Willisre, akivel talán sorsszerű módon találkozott a színész?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik