Szórakozás

Jada Pinkett Smith elárulta, hogy ő és Will Smith már hat éve külön éltek az Oscar-pofon előtt

Michael Tran / AFP
Michael Tran / AFP
Folyamatosan dolgoznak a kapcsolatukon.

Jada Pinkett Smith egy pénteken megjelenő interjúban arról beszél, hogy férjével, Will Smithszel hat évvel a 2022-es Oscar-gála előtt külön költöztek egymástól. Ezen a díjátadón történt, hogy a színész felpofozta a neje betegségén viccelődő Chris Rockot.

Még mindig keressük a megoldást. Nagyon nehéz közös munkán vagyunk túl együtt. Mély szeretetet értünk egymás iránt, és azon vagyunk, hogy kitaláljuk, hogy hogyan működhet ez az egész köztünk

– fogalmazott a színésznő az előzetesen közzétett interjúrészlet szerint.

Pinkett Smith azt is elmondta: bármi történjék is, mindig támogatni fogja a férjét, és ki fog állni mellette, miközben hagyja, hogy Smith a maga útját járja.

Arról, hogy miért nem válnak el, így vélekedik:

Ígéretet tettem, hogy soha nem lesz okunk elválni. Bármit át fogunk vészelni. És egyszerűen nem tudom megszegni ezt az ígéretemet.

1997 óta házasok, két közös gyerekük született, Jaden és Willow Smith. Bár a család eddig sosem mutatta jelét, hogy problémáik lennének (azt már korábban elismerték, hogy nyitott házasságban élnek),

a házaspár jelenleg is külön él.

Ennek ellenére az utóbbi években is rendszeresen jelentek meg együtt eseményeken.

A cikkünk elején is említett pofon olyannyira felborzolta annak idején a kedélyeket, hogy még manapság is nyilatkoznak róla hírességek. Legutóbb például Sean Penn panaszkodott egy sort ezzel kapcsolatban:

Kapcsolódó
Sean Penn Will Smith Oscar-gálás pofonjáról: Sosem történt volna meg, ha Zelenszkij ott van
A színész azt mondja, golyókká olvasztatná az Oscar-díjait, hogy Ukrajnának adhassa őket az Oroszország ellen vívott háborújukhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik