Szórakozás

Sean Penn Will Smith Oscar-gálás pofonjáról: Sosem történt volna meg, ha Zelenszkij ott van

Omar Marques / Getty Images és Neilson Barnard / Getty Images
Omar Marques / Getty Images és Neilson Barnard / Getty Images
A színész azt mondja, golyókká olvasztatná az Oscar-díjait, hogy Ukrajnának adhassa őket az Oroszország ellen vívott háborújukhoz.

Sean Penn nemrég a Varietynek adott interjút, melyben egyebek között a tavalyi Oscar-gála is szóba került. A színész sérelmezte, hogy a szervezők nem engedték meg Volodimir Zelenszkijnek, hogy beszédet intézzen a gála közönségéhez, a témával kapcsolatban pedig Will Smith pofonját is felemlegette.

Smith azután sétált fel a színpadra, és kevert le egy pofont Chris Rocknak, hogy a műsorvezető a felesége, Jada Pinkett Smith kopaszságán viccelődött – utóbbiról köztudott, hogy az alopecia nevű, nagymértékű hajhullással járó autoimmun-betegségben szenved.

Penn most a történtekkel kapcsolatban úgy fogalmazott:

Nem ismerem Will Smith-t. Egyszer találkoztam vele. Nagyon kedvesnek tűnt, és annyira jó volt a Richard királyban. Szóval mi a faszért köpted le magadadat és mindenki mást ezzel a kibaszott hülyeséggel? Én miért kerültem börtönbe azért, amit te tettél most? És még mindig ott ülsz?

– bosszankodott a színész, utalva ezzel valószínűleg arra az esetre, amikor 1987-ben megütött és leköpött egy statisztát a Színek című film forgatásán, de a New York Post emlékeztetett, hogy Penn-nek többször is meggyűlt már a baja a múltban a törvénnyel, amiért erőszakosan lépett fel mások irányában.

Miért tapsoljátok állva a legrosszabb pillanatát, mint ember? Ez a kibaszott baromság nem történt volna meg Zelenszkijjel. Will Smith soha nem állt volna fel abból a székből, hogy részt vegyen ebben az ostoba erőszakban. Ez soha nem történt volna meg

– jelentette ki Penn, hozzátéve: az eset után elgondolkodott, hogy beolvasztatja a saját Oscar-díjait, hogy golyók készülhessenek belőlük, amiket Ukrajnának adhat az Oroszország ellen vívott háborújukhoz.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik