Szórakozás

Ázsia Expressz: Veszélyes környékre tévedtek a versenyzők, a biztonsági csapatnak kellett beavatkoznia

TV2
TV2
Ördög Nóra a Mokkában mesélt arról, ilyenkor mi a protokoll.

Az Ázsia Expressz idei évada a nevével ellentétben ezúttal nem Ázsiában, hanem Latin-Amerikában forgott. Ördög Nóra ma a Mokkában mesélt arról, hogy a műsor stábját idén a korábbiaknál nagyobb biztonsági csapat kísérte, a reality ma esti adásban pedig kiderül, hogy erre szükség is volt.

Mint mondta, minden ország és különböző szakasz előtt leültették a stábot és a versenyzőket, hogy ismertessék velük, milyen szabályokhoz kell tartaniuk magukat a problémák elkerülésének érdekében. A műsorvezető hangsúlyozta, nem is a játékosok viselkedésével volt gond: mindössze annyi történt, hogy éjszaka olyan környékre tévedtek, ahol sötétedés után a helyiek nem fogadják bizalommal az idegeneket.

Ezt is mindig kérdezik tőlünk, hogy honnan lehet tudni, hogy biztonságban vannak a versenyzők. Erre nagyon-nagyon odafigyelünk. Amikor a versenyzők megtalálják a szállásukat, akkor a biztonsági csapat körbejárja ezeket a helyeket, ellenőrzik, és ha ők rendben találnak mindent, akkor tudják ott tölteni az éjszakát. Ezek nyilván nem kerülnek bele az adásba, ezek kulisszatitkok. A versenyzők biztonságára mindig, minden helyzetben vigyáznak. Azt hiszem, ez a szituáció is ennek tudható be, hogy itt bizony közbe kellett avatkozni

– mondta a műsorvezető, hozzátéve: voltak olyan környékek, amelyek esetében előzetesen is tájékoztatták a stábot, hogy ott nem állhatnak meg, és a versenyzőket is azonnal fel kell venni, majd biztonságos helyre vinni, ha esetleg az említett térségben maradnának magukra.

Elárulta, az is különbség volt az eddigi évadokhoz képest, hogy ezúttal egy gyorsreagálású csapat is kísérte a stábot, akik mindennél hamarabb ott tudtak teremni bizonyos helyszíneken, ahol szükség volt rájuk.

Érdekesség, hogy Alekosz, aki szintén versenyzik az idei évadban, áprilisban Sebestyén Balázsék műsorában mesélte el, hogy a forgatás során megesett, hogy húsz géppuskás fogta közre őket.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik