Szórakozás

Domján Evelin: Csaba előtt volt olyan kapcsolatom, amiben a bántalmazás minden formájából kijutott

rtl
rtl
Nehéz időszakáról a férje is tudott.

Vastag Csaba és felesége, Domján Evelin jelenleg a Nyerő Páros című műsorban láthatók az RTL-en, a zenész felesége most a Blikknek beszélt egy olyan súlyos időszakról, ami a múltjában történt.

Csaba előtt volt részem egy olyan párkapcsolatban, amelyben a bántalmazás minden formájából kijutott. Az elején persze, úgy tűnt, egy csodálatos férfit találtam. Akkor, az úgynevezett beetetés időszakában elhalmozott a szerelmével, ezáltal csak úgy belesodródtam az eseményekbe. Később azonban megmutatta a valódi arcát, bár én sokáig abban reménykedtem, hogy megváltozik.

Domján azt meséli, nem mert senkinek szólni, és ő szégyenkezett amiatt, hogy bántják: „Ma már tudom, hogy ez nem az én szégyenem, hanem azé, aki ezt tette. A családom és a barátaim semmit nem sejtettek, nem is szerettem volna, hogy tudomást szerezzenek arról, mit élek át a mindennapokban. Az ilyen toxikus kapcsolatoknak fontos része az elszigetelés, amivel még inkább megerősíti a bántalmazó fél, hogy csak rá számíthat a bántalmazott”.

Szakember segítségét kérte, állítása szerint az a kapcsolat a mai napig hatással van rá, a traumát nem hiszi, hogy teljesen fel tudja majd dolgozni.

Ha valaki átél ilyesmit, azt egész életében magával cipeli. Ettől a fájdalomtól teljesen soha nem lehet megszabadulni. De rengeteget köszönhetek a pszichológusomnak és a férjemnek, aki a kezdetektől fogva tudott arról, min mentem keresztül, és olyan támogatással állt mellettem, ami példaértékű.

Az egyik legutóbbi Nyerő Páros-adásban is nagyon őszinte volt:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik