Szórakozás

Radics Gigi máig nem mer a családja előtt énekelni

TV2
TV2
Nemrég abban a faluban lépett fel, ahol felnőtt, és jobban izgult, mintha egy nagyszínpadon kellett volna dalolnia húszezer ember előtt.

Radics Gigi és édesapja, Radics Tamás voltak Dombóvári Vanda vendégei a Szóló című YouTube-műsor legújabb adásában, ahol arról is szó esett, hogy az énekesnő nagyon izgul, ha ismerősök előtt kell énekelnie – olyannyira, hogy a családja előtt nem is igen mer.

Az az érdekes, hogy amikor hazamegyünk mondjuk a családhoz, és megkérnek, hogy énekeljek, van valami szülinap, vagy ilyesmi, akkor nem merek. Mai napig sem. Akkor is van izgalom bőven, de az egy más jellegű izgalom. Nem tudom megmagyarázni. Nemrég voltunk Endrefalván fellépni a falunkban, és ott sokkal jobban izgultam, mintha egy nagyszínpadon kellett volna húszezer ember előtt énekelni. Sulistársak, barátok, barátnők, ismerősök voltak ott. Azok, akik hittek bennem, azok, akik nem, és azok, akik eljöttek csak azért, hogy megnézzék, mi lett belőlem, tizenéve nem találkoztunk. Ez nagyon-nagyon izgalmas volt, iszonyatosan izgultam

– idézte fel a napot az énekesnő.

Azért is izgultam, mert nem ezt a fajta a zenét szeretik, amit én képviselek. Emiatt olyan izgalom volt rajtam, hogy úristen, mit fognak szólni, lehet, hogy nem is fognak tapsolni, lehet, hogy a koncert végére már senki nem lesz ott. De azt láttam a szemeken, hogy nagyon örültek annak, hogy otthon vagyok, és én is nagyon örültem annak, hogy így fogadnak. Egyébként azok, akikről tudtam, hogy nem hittek bennem, utána fotót kértek, úgyhogy ez is visszaigazolás.

Radics és kislányának édesapja egyébként idén nyáron úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Szakításukat illetően az énekesnő most úgy fogalmazott, jó viszonyban maradtak, és a volt kedvesnél jobb apát nem is választhatott volna a lányának, Bellának.

A Dancing with the Starsról is szó esett a beszélgetésben: mint mondta, 4-6 órás edzésekkel készülnek a hamarosan kezdődő versenyre, ami bár nagy munka, nagyon élvezi, és úgy véli, remek társat kapott Baranya Dávid személyében.

A teljes interjút ide kattintva lehet meghallgatni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik