Szórakozás

„Ajtónak támasztott fejjel aludtam” – David Beckham rettegett az 1998-as focivébé után, hogy elrabolják a fiát

Shaun Botterill / Allsport / Getty Images
Shaun Botterill / Allsport / Getty Images
Rengeteg fenyegetést kapott, állítólag egy lövedékekkel töltött borítékot is küldtek neki.

A napokban debütált a Netflixen a David Beckham sportkarrierjét bemutató Beckham című sorozat, ahol a család arról is beszámolt, hogy az 1998-as világbajnokság után voltak, akik azzal fenyegették a focistát, hogy elrabolják az elsőszülött fiát, Brooklyntírja az Insider.

A focista az Argentína elleni meccsen kapott piros lapot: a mérkőzés végéig kiállították, a szurkolók pedig őt tették felelőssé a csapata vereségéért. Fia, Brooklyn körülbelül nyolc hónappal az incidens után született.

Ahogy megszületett, elkezdtek emberrablással fenyegetőzni. El sem tudom magyarázni, ez milyen érzés, el sem tudtunk rejtőzni. Képzeld el, hogy babád születik, és halálos fenyegetéseket kapsz. Davidnek játszania kellett, tudván, hogy ez megy, és pedig egyedül vagyok a lakásban egy kisbabával

– emlékezett vissza Victoria Beckham.

A focista hozzátette, azon az éjszakán, amikor a fia világra jött, az ajtóban aludt, annyira tartott attól, hogy valaki végül beváltja a neki küldött fenyegetését.

Brooklyn aznap Victoria mellett aludt. Victoria azt mondta, gyere, bújjunk össze az ágyon. Én pedig azt mondtam, biztos, hogy nem. Az ajtónak támasztott fejjel aludtam, mert paranoiás voltam, hogy valaki el akarja rabolni Brooklynt. Ennek egy boldog pillanatnak kellett volna lennie, és persze az is volt. De aggódtam

– árulta el David Beckham.

Mint mondta, az említett időszakban a szurkolók nemcsak kifütyülték, de az utcán is bántalmazták, volt, aki le is köpte. Egy londoni kocsma előtt pedig felakasztottak egy bábut, amire feleszkábálták az arcát.

Extrém volt, amin keresztülmentem. Az egész ország utált engem. Gyűlöltek. Ez megváltoztatta az életemet. Nagyon sebezhetőnek és magányosnak éreztem magam. Bárhová mentem, minden egyes nap bántottak.

Az adásban a futballista apja, Ted Beckham is megszólalt az üggyel kapcsolatban: elárulta, hogy Manchester United recepciósa egyszer lövedékeket talált egy borítékban. Utóbbi azt mondta, az eset annyira felkavarta, hogy még mindig képtelen beszélni róla.

A sorozat egyik korábbi epizódjában a házaspár a kapcsolatuk egyik legnagyobb mélypontjáról is mesélt.

Kapcsolódó
Házasságuk legnagyobb mélypontjáról meséltek David Beckhamék
A focistát 2003-ban vádolták meg azzal, hogy megcsalta a feleségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik