Élet-Stílus

Házasságuk legnagyobb mélypontjáról meséltek David Beckhamék

Kevin Winter / Getty Images
Kevin Winter / Getty Images
A focistát 2003-ban vádolták meg azzal, hogy megcsalta a feleségét.

Nemrég jelent meg a Netflixen a David Beckham futballkarrierjét bemutató Beckham című sorozat, melynek egyik epizódjában életük egyik legdrámaibb időszakát is felidézték a feleségével. A focistát 2003-ban vádolták meg azzal, hogy hűtlen volt Victoria Beckhamhez. Bár mindig is tagadták a megcsalás valódiságát, most elárulták, hogy akkoriban küzdeniük kellett a kapcsolatuk megmentéséért – írja a The Sun.

Ez volt a legnehezebb időszak, mert úgy éreztem, ellenünk van a világ. Egymás ellen fordultunk, ha teljesen őszinte akarok lenni

– fogalmazott a divattervező, hozzátéve, rémálomként emlékszik vissza mindarra, ami ekkoriban történt velük.

Mint mondta, ha továbbra is őszinte szeretne lenni, neheztel a férjére, ugyanis életében nem volt annyira boldogtalan, mint az említett időszakban. Mivel viszont támogatni szerette volna Beckhamet a karrierje építésében, félretolta a traumáját.

Volt néhány szörnyű történet, amiket nehéz volt kezelni. Ez volt az első alkalom, hogy rám és Victoriára ekkora nyomás nehezedett a házasságunk során. (…) Minden alkalommal, amikor felébredtünk, éreztük, hogy valami más, hogy nem veszítjük el egymást, de fuldoklunk

– fűzte hozzá a történtekhez a focista, akit mint mondja, fizikai rosszullétek gyötörtek a vádak miatt, és néha napján elképzelése sem volt, hogy fog kimenni a pályára és úgy tenni, mintha semmi gondja nem lenne.

A divattervező az epizód későbbi részében arról is beszélt, mennyire felzaklatta, hogy amikor a harmadik fiukkal, Cruzzal vajúdott, a férje nem lehetett vele, mivel egy fotózáson vett részt.

Azt mondtam, komolyan? Mindjárt felrobbanok, ágynyugalomban kell lennem. Szórakozol? Jennifer Lopezzel lesz egy átkozott fotózásod, aki gyönyörű, és nem szülni készül!

– idézte fel az esetet Victoria Beckham, aki arra is jól emlékszik, hogy a császármetszése után, amikor nem érezte magát túl csinosnak, valaki megmutatta neki az említett fotózáson készült magazincímlapot, ahol a férje JLo és Beyoncé oldalán pózolt.

A szalagcím az volt, »Mit mondana Posh?«. Hadd mondjam el, mit mondana. Posh fel volt cseszve!

– jelentette ki az akkoriban még Posh Spice néven ismert énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik