Szórakozás

Baukó Éva a ValóVilágról: Úgy mentem be a villába, hogy a nadrágzsebembe volt varrva néhány nyugtató

Bielik István / RTL Klub
Bielik István / RTL Klub
Úgy véli, ámokfutás volt, amit a realityben művelt.

Baukó Éva nemrég a Blikknek adott interjút, melyből kiderült, hogy az egykori ValóVilág szereplő nem az RTL realityjében kezdte a tévézést: a Viasat3 Bár című műsorában próbálta ki magát elsőként.

A koncepció szerint 5 fiút és 5 lányt költöztettek be egy éjszakai bárba, ahol vendéglátósként kellett dolgozniuk, miközben a nap 24 órájában kamerák követték őket – a velük történteket az interneten lehetett figyelni. A reality nem aratott átütő sikert, ezért idő előtt befejezték a második évadot, ahol Baukó is versenyzett, a második helyig jutott.

A műsorban ténylegesen dolgoznunk kellett, gyakran hajnali négy-öt előtt nem is végeztünk a teendőkkel, és sok olyasmit is megtanultam, amit egy vendéglátósnak tudnia kell, például sört csapolni, italokat készíteni, kávét főzni. A műsor azonban, sajnos idő előtt befejeződött, mivel nem volt komoly nézettsége, olyannyira nem, hogy miután véget ért, és folytattam az életemet egyáltalán nem tapasztaltam, hogy bárki felismerne az utcán, holott második lettem

árulta el a Blikknek Baukó, aki a ValóVilágba történő beköltözésének körülményeiről is mesélt.

A VV előtti időszakban az exemnél laktam, mert a 2008-as gazdasági válságban a szüleim tönkrementek, és nem volt hová mennem. Sajnos akkoriban már elég rossz állapotban voltam, kialakult nálam egy pánikbetegség, amit alkohollal próbáltam csillapítani. A válogatón elhallgattam ezt a problémámat, és úgy mentem be a villába, hogy a nadrágzsebembe bele volt varrva néhány nyugtató, hogy be tudjam venni őket, ha baj van. Persze aztán szóltam a szerkesztőknek erről, és nem volt belőle semmilyen gond.

Hozzátette, bár több mint tíz éve felhagyott az italozással, úgy érzi, egyes emberek szemében máig nem tudta levetkőzni az alkoholista címkét, ami nagyon bántja.

Sajnos amit a villában műveltem, az tényleg ámokfutás volt, és a műsor után rengetegen rám aggatták az alkoholista címkét. Azt azonban senki nem tudta, hogy a pánikbetegség miatt alakultak ki nálam az alkoholprobléma. Szerencsére ez már a múlté, több mint tíz éve teljesen felhagytam az ivással. Viszont a mai napig fáj, hogy úgy érzem, hiába vagyok absztinens és élek normális életet, rám sütötték az alkoholista bélyeget

– magyarázta.

Baukó Éva egyébként jelenleg az ingatlan-szférában dolgozik, és a jövőben is szeretne ezen a pályán maradni.

Kapcsolódó
Baukó Éva a megélhetési celebkedésről: Azt gondoltam, ebből életem végéig el fogok lavírozni
Nehéz időszakon ment keresztül, amikor annak idején jelentkezett a ValóVilágba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik