Szórakozás

„Tökünk lesz” – Mischinger Péterék bejelentették születendő babájuk nemét

Azt is elárulták, milyen nevet adnak majd a kicsinek.

A napokban érkezett a hír, miszerint Mischinger Péter és Nyitrai Judit a polgári esküvőjük után a templomi szertartást és a lagzit is megejtették — utóbbin a gladiátorkodás sem maradt el. A sportoló közel két héttel ezelőtt várandósan vezette oltárhoz a kedvesét, akivel ma a Mokkában vendégeskedve árulták el, hogy jövő márciusban kisfiúval bővül majd a családjuk.

Nekünk is lesz tökünk. Tökünk lesz!

– viccelődött Nyitrai.

Mint kiderült, családi körben sem bízták a véletlenre a baba nemének bejelentését: egy hagyományőrző gladiátorbemutatón vettek részt a szeretteikkel, a harcok végén pedig közölték, hogy várható még egy küzdelem, ami után megtudhatják, kislányt vagy kisfiút vár-e Nyitrai. Ekkor egy rózsaszín és egy kék nadrágot viselő gladiátor érkezett a csatatérre, ahol az előre elrendezett meccsen utóbbi aratott győzelmet.

A pár a baba nevét is megosztotta a nézőkkel: Mischinger ugyan kreatívkodott volna, miután viszont a felesége jelezte, mennyire tetszik neki a Péter név, úgy döntöttek, hogy ahogyan a sportolót és az édesapját, úgy az ő kisfiukat is így hívják majd.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet megnézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik