Élet-Stílus

Mischinger Péter feleségül vette várandós kedvesét

TV2
TV2
A gladiátorkodás sem maradt el a lagzin.

Mischinger Péter és párja, Judit nemrég férj és feleség lettek. Az egykori exatlonos a hot! magazinnak mesélt a nagy napról, illetve arról, hogy a kedvesét már várandósan vezette oltár elé.

A bulit a bemutatóval indítottuk, a menyasszonytánc a buli végén volt, de óvatosnak kellett lennünk, ugyanis babát várunk Jucival! Még nagyon az elején vagyunk, és nagyon jól bírta. Én is beszálltam táncolni a legénybúcsús ruhámban: fehér harisnya, balettcipő, tütü meg atléta. Elég viccesen néztem ki!

idézte a sportolót a hot! nyomán a Bors.

Mischinger szerint a párja megelégedett volna egy szűk szertartással, majd egy romantikus lagzival is, ő viszont össznépi mulatságra vágyott. Így a menyasszony akarta inkább a díszítésben teljesedhetett ki, minden rózsaszínben pompázott.

Végtelenül sok munka volt benne, nagyon elfáradtunk; attól tartottam, hogy nem bírom ki két lábon az esküvőt. Ehhez képest akkor mentem el aludni, amikor feljött a nap. Nagyon komoly lagzink volt, 250-en voltunk. Ez a szűk baráti és családi kör, főleg az én ismeretségi körömből. Jucinak nagyjából 50-60 rokona és barátja jelent meg. Nálam anyai és apai ágon is nagy a család, emiatt akartam, hogy mindenki eljöjjön, ez pedig sikerült is. Ezenkívül a gladiátorok közül jöttek el sokan, voltak exatlonisták, és a Párharcból is jöttek el párok

– mesélte a nagy napról.

Mischinger azt is megosztotta a lappal, hogy az esküvő egyházi része a zsámbéki romtemplomban volt, a lagzit pedig Al­más­fü­zi­tőn, a római erődben tartották. Ezt megelőzően egy rögtönzött bemutatóval is készültek, ahol a sportoló három másik harcossal, két testvérével és egy jóbarátjával küzdött meg.

Édesanyám, amíg élt, sokszor emlegette, hogy szeretné látni a fiait végigvonulni a gladiátorsorfal előtt, és ezt én, ha utólag is, megadtam neki. Maga a rongyrázás része nem érdekelt bennünket, de azt akartuk, hogy jó hangulat legyen, azzal pedig mindenki meg volt elégedve

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik