Szórakozás

Lábas Viki: Nem megyek emberek közé fürdőruhában, nekem igazi rémálom bikinit felvenni

Igyekszik javítani a dolgon, de egyelőre nem tudta levetkőzni ezt az érzést.

Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője nemrég az InStyle magazinnak adott interjút, ahol egyebek közt a félelmeiről és a gátlásairól is mesélt, melyeknek feloldásán lelki és testi értelemben is dolgozik. Mint mondja, szerinte fontos, hogy dicsérjük egymást, különösen manapság, amikor folyamatosan jönnek szembe velünk a tökéletesre szerkesztett emberek fotói. Hisz továbbá abban is, hogy ha meglátjuk a szépet másokban, az bennünket is szebbé tesz – nem tagadja viszont, hogy neki a mai napig nehézségeket okoz, hogy elégedetten tudjon a tükörbe nézni.

Vannak mantrák, amik velünk élnek, ott csücsülnek a vállunkon: nekem például az, hogy duci vagyok. Nem megyek emberek közé fürdőruhában, nem tudom ezt levetkőzni. Igyekszem javítani rajta, de nekem igazi rémálom bikinit felvenni. Vannak napok, amiken borzasztó dolgokat mondok magamnak, de nem folytathatom ezt tovább

– árulta el a lapnak.

Mint kiderült, korábban mindig fel volt mentve a testnevelésórák alól, nem szeretett sportolni, de mivel sokszor hallotta, milyen hasznos tud lenni a mozgás, úgy döntött, megkeresi azt, ami boldoggá teszi: a kortárs balett mellett tette le a voksát.

Ami a szerelmi életét illeti, az énekesnő elárulta, olyan társat vizualizált maga mellé, aki hozzá hasonló habitusú, kihívásokra és kalandokra vágyik, mindezek mellett pedig jól tudja kezelni a hektikus életmódját. Most úgy érzi, rá is talált az illetőre.

Nem szeretném elkiabálni, mégis úgy érzem, végre sikerült megtalálnom ezt az embert. Ha kitartóak vagyunk, és valóban dolgozunk önmagunkon, akkor találkozni fogunk azzal a személlyel, aki mellett megtapasztalhatjuk azt, milyen nőnek lenni

– fogalmazott.

A teljes interjú az InStyle új számában olvasható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik