Szórakozás

A nászéjszakán derült ki, miért nem akarta a férj az esküvő előtti szexet

Egy nő furcsállotta, hogy a párja nem akart lefeküdni az esküvő előtt, hiszen egyikük sem mélyen vallásos, de beérte a férfi magyarázatával: ő már csak ilyen ódivatú. A nászéjszakán aztán kiderült, többről volt szó. Pontosabban kevesebbről.

Manapság már elég ritka, hogy valaki szűzen házasodjon így az is, hogy egy pár a nászéjszakáig várjon az első szexuális együttléttel. Egy brit nő is furcsállotta, amikor a párja azt mondta neki, várni szeretne a nászéjszakáig, de nem tulajdonított különösebb jelentőséget a dolognak – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A nő a Reddit közösségi portálon írta meg a történetét. A férjével hat hónapig jártak együtt, majd még hat hónapon át voltak jegyesek, mielőtt összeházasodtak. Már a nászútjukon voltak, amikor kiderült, hogy a férfi talán mégsem azért akart várni a testiséggel a nászéjszakáig, mert ódivatú, hanem azért, mert mikropénisze van.

A nő azt írja, úgy tett mintha minden a legnagyobb rendben lenne, és nem is szándékozik megszégyeníteni a férjét. A legnagyobb problémája nem is a mikropénisszel van, hanem azzal, hogy a férje szándékosan félrevezette, ami nem túl jó belépő egy házasságba. Hozzáteszi: nem tudja még, mit fog kezdeni a helyzettel és nem is azért osztotta meg a történetét, hogy tanácsot kérjen, egyszerűen szerette volna kiadni magából az érzéseit.

Kapcsolódó
A mikropénisz kifejezetten előnyös a szexben
Tényleg! A szakember mondja!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik