Szórakozás

Marsi Anikó példákat hozott, milyen dolgok miatt kért bocsánatot volt férjétől, Palik Lászlótól

TV2
TV2
Exét okolta olyan dolgokért, amikről ma már tudja, hogy nem az ő hibái voltak.

A héten jelent meg az az interjú Marsi Anikóval, melyben a híradós főleg második házasságáról beszélt, de közben megemlítette, hogy Palik Lászlóval való válása után önvizsgálatot tartott, aminek részeként a volt férjétől is őszintén bocsánatot kért mindazért, amit elrontott 18 évig tartó házasságuk alatt.

Marsi a csütörtöki Mokkában bővebben mesélt minderről. Ekkor elmondta: a válás után sokáig tele volt duzzogással és sértettséggel, de idővel rájött, hogy ezeket az érzéseket el kell engednie a saját boldogsága érdekében. Találkozóra hívta ex-férjét, hogy megbeszéljék a dolgokat.

Ez egy bocsánatkérés volt a részemről, anélkül, hogy feltéptem volna a régi sebeket vagy elkezdtem volna szőrszálat hasogatni, hogy mi minden történt, meg hogy történt. Ezt a fajta jóvátételt csak egy nagyon intelligens, okos emberrel tudod megtenni

– magyarázta Marsi a reggeli műsorban, majd az okokról is beszélt, konkrét példákkal.

Amikor megszülettek a gyerekeink, én úgy éreztem, hogy nagyon sokat vagyok egyedül, mert Laci folyton dolgozik. Éltünk külföldön, és akkor is úgy éreztem, hogy nagyon sokat vagyok egyedül, és ezen borzalmasan sopánkodtam. Vagy mondjuk azon, hogy voltak időszakok, amikor nem volt tévés munkám. Én ettől teljesen be voltam fordulva, és Lacit hibáztattam, hogy ez miatta van. Hát, ma már nagyon nem így gondolom, mert ha felfedeztem volna már akkor is, hogy ő egy rendkívül értelmes ember, akkor meg tudtuk volna ezt beszélni másképpen.

A híradós kiemelte: ez nem jelenti azt, hogy bármit is vissza akarna fordítani, csak azt szerette volna, hogy volt férje tisztában legyen vele, nem kell felelősséget vállalnia olyan dolgokért, amikben nem hibázott. Marsi hozzátette, nem Palik László megbocsátására volt szüksége, hanem hogy ő maga tiszta lappal tudja élni az életét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik