Élet-Stílus

Marsi Anikó bocsánatot kért Palik Lászlótól mindazért, amit úgy érzi, ő rontott el a házasságukban

TV2
TV2
Komoly önvizsgálaton van túl a műsorvezető.

Palik László és Marsi Anikó válását tavaly tavasszal mondta ki a bíróság, utóbbi még az év szeptemberében férjhez ment új párjához, Gáborhoz. Az esküvőjük óta egy év telt el, közös élményeikről most a Meglepetés magazinnak mesélt a műsorvezető.

Mint mondta, 2022 szeptemberében egy balatonfűzfői „kölcsönkertben” házasodtak össze, a helyszínre pedig egy közös séta alkalmával bukkantak rá: kiderült, hogy a Balatonra néző, fehér kerítéses udvar egy idős férfi tulajdonában áll, ezért a férje felkereste az illetőt, hogy kölcsönkérje tőle a kertjét a nagy napjukhoz.

Marsi elárulta, azért döntött úgy, hogy másodjára is férjhez megy, mert a párja levette őt a lábáról azzal, hogy ő lett az életében az első nő, akit feleségül akart venni. Hozzátette, hogy egyébként fogalma sincs arról, hol és hogyan kell ismerkedni elvált, kétgyerekes anyaként, tapasztalatai szerint viszont egy alapos önvizsgálat komoly felüdülést hozhat magával.

A válásom után alaposan belenéztem a tükörbe, illetve magamba, és megvizsgáltam, mit csináltam rosszul, min kell változtatnom ahhoz, hogy boldog legyek. Én is és a párom is. A spontaneitásra szavaztam, és arra, hogy kimondom, amit érzek. Később jött csak az a felismerés, hogy a volt férjem elé is odaálljak, és őszintén bocsánatot kérjek tőle mindazért, amit abban a házasságban én rontottam el. Nem az volt a cél, hogy megbocsásson, hanem az, hogy az én lelkiismeretem könnyebb legyen. De Laci nagyon okos, intelligens ember, úgyhogy »két legyet ütöttem egy csapásra«: nemcsak feloldoztam, hanem egyben feloldoztattam is

– fogalmazott a műsorvezető, aki mint mondja, hálás a Jóistennek azért, hogy jó viszonyban van az exférjével, hiszen ez a gyerekeik miatt is elengedhetetlen.

Ami a gyerekeit illeti, elárulta, hogy az idősebbik fia, Vilmos már végzős gimnazista, aki matematikus-fizikusnak készül, és rendszeresen sportol is. Vince fia három évvel fiatalabb, ő mindennap vízilabda edzésre jár, és az egész nyarat edzőtáborban töltötte. A magyar mellett angolul és spanyolul is tökéletesen beszélnek, azért a műsorvezető úgy véli, a világ több pontján is jó eséllyel indulhatnak neki az egyetemválasztásnak.

Hozzátette, úgy érzi, fel kell készülnie rá, hogy ha a fiai kirepülnek, nem biztos, hogy minden hétvégén hazalátogatnak majd, ahogyan ő tette annak idején, jó érzés viszont arra gondolnia, hogy a férjével akkor is ott lesznek egymásnak.

Örökké együtt, mert hiszek ebben a házasságban

– zárta gondolatait.

Kapcsolódó
Újra férjhez ment Marsi Anikó
Szűk körben mondták ki az igent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik